Find din ønskede rejse

Tag på havkajak ferie med DBP-Adventures og få en uforglemmelig oplevelse!... Læs mere

Tag på havkajak ferie med DBP-Adventures og få en uforglemmelig oplevelse!

 

Havkajak er en af de mest voksende sportsgrene på verdensplan og vi kan sagtens forstå hvorfor! Det er en helt speciel oplevelse, at man selv kan styre sin rute gennem ø’er og hav, mens man kan se landskabet stille glide forbi i horisonten.

 

Vi har fundet et fantastisk sted i Kroatien, som har alt det som vi godt kan lide ved en tur på vandet. Naturskønne områder, historiske oplevelser, turkisfarvet vand og ikke mindst den lokale stemning og maden vi får serveret. Vi bor på øen Molat, der ligger tæt på byen Zadar.

 

Udover fastlandet består Kroatien af en masse små ø’er, både beboet og ubeboet. Hver ø fortæller deres egen historie. Den bedste måde at besøge så mange af dem som muligt, er på en uges rundrejse i havkajak. Det var på denne rundrejse, at passionen for havkajak opstod og turen blev et fast rejsetilbud hos De Brede Planker. Siden da, har vi i de seneste 3 år arrangeret havkajak rejser til fantastiske Kroatien, som stadig bliver ved med at imponere os. 

 

En tur for alle uanset alder og niveau 

 

Vores havkajak ture er for dig, der godt kan lide at være aktiv på ferien, og nyder at sejle rundt i smukke omgivelser. Det er en ferieform, hvor alle fra de helt unge til de ældre kan få en oplevelsesrig og aktiv ferie og komme helt tæt på naturen.

 

Rundrejsen er bygget op med henblik på at få det maksimale ud af alle dage man er afsted. Du har mulighed for at tage afsted med hele familien, rejse med en kammerat eller kæreste eller tage afsted alene. Der kan være op til 8 med på hvert hold. Der er derfor gode muligheder for, at skabe en masse gode rejseminder sammen med dine nærmeste eller nogle nye bekendtskaber.

 

Nybegynder eller øvet – vores certificerede instruktører står klar til at hjælpe

 

At sejle en havkajak er noget de fleste kan administrere efter kort tid og der er ikke specifikke krav til alder, eller at man har prøvet det før. 

De Brede Planker tilbyder to forskellige former for havkajak rejser. De tager begge udgangspunkt i den samme rundrejse, men på udvalgte tidspunkter af året tilbyder vi, at man oveni kan tage et havkajakkursus EPP2 og dermed komme hjem med et kursusbevis efter rejsen. 

 

Vores guides er uddannet i Irland, hvor man finder nogle af de vanskeligste forhold, hvorfor vores guides er ekstremt dygtige. De er certificeret igennem “Canoing Ireland Kayaking School. Hvad end du er nybegynder eller øvet, så kan vores guides helt sikkert vejlede dig til at få en fantastisk oplevelse på vandet eller gøre dig endnu bedre til at håndtere kajakken.

 

Tag med og få en oplevelse for livet 

 

Tag med os, når vi endnu en gang besøger Kroatien og ser landets fantastiske natur fra havkajak. Ovenfor kan du se alle vores havkajak rejser og booke din næste oplevelse på vandet sammen med De Brede Planker. 

 

Vi er overbevist om, at du vil få en fantastisk tur og komme hjem med en masse spændende oplevelser i bagagen. 

 

Vi glæder os til at sende dig afsted.