E-mountainbike | Chamonix

Udforsk Mont Blanc på e-mountainbike på en 3 dages tur rundt i bjergene – vi starter ud i Chamonix, Frankrig

Book nu

Tag med rundt på det enorme Mont Blanc med den smukkeste panoramaudsigt og med overnatning undervejs på bjergruten Du kommer til at opleve små idylliske bjerglandsbyer, naturskønne områder, klippehuler, legendariske gletsjer og ikke mindst udfordrende men tilgængelige mountainbike ruter både for begyndere og øvede.

På turen får du mulighed for at udforske Mont Blanc på både den franske, schweiziske og italienske side. Ruterne kan være udfordrende, men også tilgængelige både for nybegyndere og øvede. Udover mountainbike er det også muligt at prøve bl.a. river rafting, komme i klatrepark & Canyoning.

Vores e-mountainbike tur rundt på Mont Blanc varer 3 dage, men vi mødes dagen før og tager først hjem dagen efter e-mountainbike turen, hvor vi overnatter i hyggelige Chamonix. Læs mere…

Aug-Okt
Begynder – øvet
4 nætter
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

4 nætters indkvartering

4 x morgenmad

3 dages leje af e-mountainbike (hardtail)

Snacks under turen

Transfer tur/retur fra Geneve lufthavn til Chamonix

3 dages tur med kvalificeret guide

2 x aftensmad

Privat minibus til alle dagene

Udstyr, i form af hjelm og knæ/håndleds beskytter

Flybillet eller togbillet

Øvrig forplejning og drikkevarer (husk Euro eller Swiss Francs)

Forsikring

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Dag 1 – Ankomstdag

Du ankommer til Chamonix hvor der er overnatning.

Dag 2

Du møder vores guide i Chamonix kl. 9 og vi sørger for at du får din e-mountainbike og udstyr. Du kan enten vælge at hoppe direkte på cyklen til den lille alpe by Argentière 125 m.o.h eller du kan vælge at blive transporteret derop i vores private minibus.

Den første dag får du set det meste af Chamonix dalen fra oven, med dens legendariske gletsjer og smukke bjergtinder. Vi satser på at holde vores frokostpause i Buet området. Efter frokost kører vi op imod bjerghytten i 2020 m.o.h hvor vi skal overnatte og spise aftensmad.

Distancen vil være fra 25-35 km med en højdemeter på 300 til 700m.

Dag 3

Tideligt næste morgen drager vi afsted mod byen Le Buet hvor vores minibus venter på os. Vi kører til byen Champex i Schweiz (ca. 45 minutters kørsel) hvor vi når naturskønne Lac de Champex og dernæst videre mod Val d’Arpette, som er det schweiziske svar på “lille Canada”. Vi holder frokostpause tæt på Champex. Sidst på dagen kører vi dig videre i minibussen til Courmayeur i Italien (ca. 1 1⁄2 times kørsel). Her bor vi på et 2 stjernet hotel og det er også her vi spiser aftensmad.

Distancen vil være fra 20-35 km med en højdemeter på 300 til 700m. Guiden kan evt. forkorte turen eller tage os med et andet og ligeså godt sted hen, hvis vejret ikke er med os.

Dag 4

Vi har afsat dagen til at udforske det naturskønne Italienske område Val Ferret. Et super smukt sted, med en anderledes natur og fantastisk udsigt. Vi spiser frokost på en lokal restaurant som serverer mad fra Aosta dalen. Sidst på dagen tager vi tilbage til Chamonix via Mont Blanc tunnelen.

Dag 5 – Afrejsedag

Efter morgenmaden er der transfer til Geneve lufthavn.

Vi ønsker dig en god tur hjem.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Chamonix betegnes ofte som alpinens hovedstad i Europa og med det smukke landskab og udfordrende bjerge, har de også skabt et fantastisk sted for os der gerne vil køre mountainbike når sneen har lagt sig med eksklusive ruter og tilgængelige ruter.

 

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner