Familie surf camp børn Portugal
Familieferie Portugal sandstrand
familie surf camp Portugal
familie surf camp Portugal
Familie surf camp Portugal

Familie surf camp | Tocha | Portugal

Tag med os til Portugal og bo på den hyggeligste surfcamp helt ud til vandet.

Book nu

Familie surf camp Portugal

Tag med os til Tocha i Portugal og kombiner varme, hygge og ikke mindst surfing med hele familien. Mange familier tager afsted selvom de aldrig har surfet før. De fleste ved, at vandet har en særlig evne til at skabe afslapning, og at det er en af sjoveste legepladser, uanset om man er på et surfboard, leger i sandet eller ligger i en strandstol og lytter til bølgernes skvulpen.

Stranden vi surfer på er en sandstrand, hvilket gør den perfekt især for børn og nybegyndere. Vi gør alt hvad vi kan for, at opholdet bliver unikt for hele familien. For os er surfing ikke kun en sport, det er en livsstil, som vi gerne vil have, at du og din familie også får følelsen af. Vi har derfor designet opholdet så familievenligt som muligt, så alle får mest muligt ud af det, uanset om man er barn eller voksen. Så snart børnene er i stand til at svømme, kan de lære at fange deres første bølge. Børneundervisningen foregår i små grupper, så de kan have det sjovt, alt imens de lærer det grundlæggende omkring surfing. I mellemtiden kan de voksne, på alle niveauer, fange deres egne bølger med vejledning fra vores dygtige surfinstruktører. Der er iøvrigt mulighed for at få børnene passet under surf- og yogatimerne. Det er inkluderet i opholdet.

Vores familie surfcamp i Portugal, kan noget helt specielt, hvilket bl.a. skyldes måden vi bor på. Campen ligger i en den hyggeligste lille fyrreskov, der giver naturlig skygge og skaber en perfekt legeplads for børnene. I vores fællesområde finder du et åbent og veludstyret køkken med fælles køleskab, flere kogepladser og en drikkevandsbeholder. Efter en lang og solrig dag på stranden, kan I også nyde en forfriskende sodavand eller drink i baren.

Udover surfing tilbyder vi en lang række andre aktiviteter, såsom diverse strandspil, skating og yoga. Og for at pleje både krop og sind, tilbyder vi også massage på campen.

Læs mere…
Juni – september
Begynder – intermediate
7 nætter
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
familie surf camp Portugal

7 nætter på surfcampen

Morgenmad

Frokost 5 gange

Aftensmad 5 gange

Leje af surfboard + våddragt

Brug af campens faciliteter

Børnepasning imens de voksne surfer/dyrker yoga

Medlem af Rejsegarantifonden

Prisgaranti

Flybillet

Transfer tur/retur til campen

Surfundervisning (tilvalg)

Yoga (tilvalg)

Skateundervisning (tilvalg)

Valg af tipi (skal tilvælges)

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Surf med familien
Vores familie surf camp imellem nåletræerne

Lørdag – Ankomstdag

I ankommer til surf campen, hvor vores hjælpsomme personale vil tage imod jer. Tag en surftur, eller slap af ved stranden. Om aftenen er der fælles aftensmad og hygge.

Der er ankomst efter 16:00.

Dagene på campen

Dagen starter med en sund og lækker morgenmad, hvorefter vi pakker og går ned til stranden. På stranden venter en dag med surfing, diverse aktiviteter og afslapning. Frokosten består af lunchbags som man kan nyde på stranden. De udleveres efter morgenmaden.

Eftermiddagen kan bruges på at udforske området, besøge vingårde, diverse markeder skate eller hvad man ellers er til. Alternativt kan man nyde en afslappet tid på campen, hvor der er aktiviteter for både børn og voksne.

Om aftenen samles vi til hyggelig middag og måske et glas vin fra de lokale vingårde. Alle sidder således, at der kan holdes øje med børnene, der enten leger sammen eller sover.

 

Lørdag – Afrejsedag

Vi starter med vores dejlige morgenmad. Hvis tiden tillader det, kan man tage en hurtig surf tur på egen hånd. Derefter siger vi farvel og tak for en fantastisk tur.

Der er tjek-ud kl. 10:30

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Børn surfing sjovt

Tocha er en charmerende surfby i Portugal, som er berømt for sine fantastiske bølger og afslappende atmosfære. Byen har en unik surfkultur og tiltrækker surfentusiaster fra hele verden. Stranden i Tocha er ideel til både begyndere og erfarne surfere. Den lokale charme, farverige fiskerbåde og lækre lokale retter gør oplevelsen unik. Tocha byder på en perfekt blanding af naturskønhed, spædende surfaktiviteter og afslappende kystlivsstil.

Byen har flere hyggelige markeder, cafeér og charmerende gader der er et besøg værd.

Tocha ligger ca. 115 km fra Porto, 160 km fr Peniche og godt 200 km fra Lissabon.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
surfs up portugal

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner