Surf camp for IHS – Marokko

Nyd stemningen, verdensklasse bølger og lækre lokale råvarer på surf campen i Tamraght

Book nu

Tag med til Marokko og kombinér kultur, surf og varme, hele året. Nordafrika´s lille perle, Marokko, byder på virkelig gode forhold til både den erfarne surfer, men også til nybegynderen. Surf campen ligger i en lille hellig by, tæt på stranden. Hver dag tager vi ud og surfer sammen, spiser frokost på stranden og om aftenen bliver der hygget på den mest fantastiske tagterrasse på campen, med udsigt ud over vandet og dagens legeplads.

Surf campen ligger i det sydlige Marokko i byen Tamraght, som er 10 minutters gang fra byen Taghazout og selv om det er en lille by, er der både supermarked, caféer og restauranter og ikke mindst en super hyggelig lokal marokkansk stemning. Læs mere…

5. – 12. august 2023
Begynder – øvede
7 dage
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Marokko´s berømte swells

Logi (indlogering på 2, 3 & 4 mands værelser)

Alle måltider (minus et aftensmåltid)

Transport til diverse surfspots

Lounge område med Tv, spil mm

WIFI

Transfer tur/retur Agadir lufthavn

Leje af surfboard + våddragt

Surf safari / Surfundervisning

Flybillet

Yoga

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Dag 1 – Ankomstdag

Vi henter dig ved enten Agadir busstation eller Agadir lufthavn. Du bliver modtaget på vores surf camp og kan finde dig til rette på campen. Alt efter hvornår du ankommer, kan du komme på vandet, hvis du ønsker det.

Surf ugen

Dagen starter med morgenmad, hvorefter man pakker sin frokost og turen går til stranden. På stranden står den på surf, afslapning og hvad du ellers bedst kunne tænke dig.

I ugens løb har vi små udflugter. Vi tager blandt andet til Agadir og spiser aftensmad (typisk fredag). En anden dag tager vi til Paradise Valley, der er en oase midt i ørkenen, hvor man kan bade, springe fra klipper og meget mere.

Afrejsedag

Vi sørger for at transportere dig til Agadir lufthavn. Det vil være muligt at komme på vandet inden afrejse hvis din flytid tillader det.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Surf campen ligger i det sydlige Marokko i byen Tamraght, som er 10 minutters gang fra byen Taghazout. Tamraght ligger lige ud til Atlanterhavet og gør det til en optimal lokation for surfing. Området kan bryste sig med hele 17 tilgængelige surfspots. Der er både begynder og intermediate spots, der ligger i gåafstand fra campen.

Selvom Tamraght er en lille by, er der både supermarked, caféer og restauranter og ikke mindst en super hyggelig lokal marokkansk stemning. Om aftenen hygger gæsterne på den mest fantastiske tagterasse på campen med udsigt ud over vandet og dagens legeplads.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner