mountainbike

Luksus mountainbike ferie | Finale Ligure | Italien

Tag hele familien eller vennerne med på mountainbike ferie i Finale Ligure på den Italienske Riviera og nyd solen, stranden, det lækre italienske køkken og masser af aktive og sjove oplevelser med hele familien.

Book nu

Tilbage i 80’erne var Finale Ligure kendt som et klatre mekka. I dag er det ifølge Red Bull på top 5 over verdens bedste mountainbike destinationer og så er det et af de få steder i verden, hvor MTB sæsonen og de udendørs aktiviteter varer næsten hele året.

Der er mountainbike til alle niveauer, både til dig som vil prøve nogle af verdensmesterskabernes downhill og enduro spor, men også til dig som godt kan lide gode endeløse flow trails eller cross country spor hvor det både går lidt op og ned, men hvor naturen og udsigten er helt vidunderlig og i særklasse. Finale Ligure er derfor et perfekt sted for hele familien, der enten gerne vil prøve mountainbike for første gang eller blive udfordret i bjergene.

Vores guider Fabrizio og Fulvio er opvokset i Finale og blandt pionererne bag mountainbike kulturen i Finale Ligure. De kender bjergene som deres egen bukselomme og har mere end 15 års erfaring med at guide grupper (både familier og dem der gerne vil udfordres) i området omkring Finale Ligure. De har endda også adgang til spor i private områder.

Finale Ligure kan meget mere end bare mountainbiking, der er nemlig mulighed for nye eventyr hver dag for hele familien. I kan prøve kræfter med trekking, klatring, sejlads, surfing og ikke mindst snorkling og dykning i det krystalklare vand. Samtidig er Finale Ligure også en sand sommerferie perle, lige ved Middelhavet og med fortryllende hvide badestrande og turkisblåt hav. Et perfekt sted for den aktive familie og også for de familiemedlemmer der godt kan lide at dase i solen.

De lokale i Finale Ligure siger: – “Først vil det overraske dig og derefter vil det stjæle dit hjerte! Og det er præcis hvad området har gjort for os, derfor vil vi gerne invitere jer med på en unik oplevelse.
Læs mere…

Marts – November
Begynder – erfaren
Minimum 7 dage
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Hotel

Halvpension (morgenmad & aftensmad)

Overvåget cykelrum til opbevaring, vask og reparation

Wellness område

Wifi

Flybilletter

Transfer tur/retur til hotellet

MTB guide

MTB cykel leje

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Vi bor i den charmerende gamle middelalderby Finale Ligure ved den Italienske Riviera. Vores hotel ligger i en historisk bygning fra 1600-tallet, lige ved strandpromenaden i centrum af Finale Ligure Marina. Hotellet er restaureret og perfekt til familier. Kun få skridt fra hotellet er der spændende lokale butikker, restauranter og barer der serverer typiske lokale retter.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Dag 1 – Ankomstdag

I ankommer til hotellet i Finale Ligure og finder jer til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan I nå en mountainbike tur inden solen går ned.

Dag 2-3

Dagen starter med morgenmad på hotellet, hvorefter det er oplagt at komme ud og udforske mountainbike sporene. Eftermiddagen kan nydes på stranden med hele familien.

Dag 4

Husk at holde en hviledag hvor I ikke kører mountainbike. Det er vigtigt for kroppen og musklerne at restituere og en hviledag minimerer sandsynligheden for skader. Nyd spaen på hotellet eller tag en slapper på stranden. Er I til flere aktive oplevelser, så er det muligt at komme ud at surfe, snorkle, dykke eller måske klatre i bjergene.

Dag 5-6

Dagen starter med morgenmad på hotellet, hvorefter det er oplagt at komme ud og udforske mountainbike sporene. Eftermiddagen kan nydes på stranden med hele familien eller i hotellets spa.

Dag 7

Turen nærmer sig sin afslutning, afhængigt af afrejsetidspunkt kan der nås en sidste mountainbike tur.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk