Surf camp | Tenerife

Nyd bølgerne og varmen hele året rundt på vores surf camp

Book nu

Faciliteterne på vores surf camp og den fede atmosfære er ikke til at tage fejl af. Vores surf camp ligger smukt placeret 15 km fra Playa de las Americas på den sydvestlige del af Tenerife. Campen har både en lækker pool, lounge område, slackline og nok ø’ens flotteste solnedgang.

Området er dejligt stille, men med mulighed for at besøge nogle af de lokale restauranter, caféer i området. Det er let at komme til det lidt mere hektiske Playa de las Americas, som har alt fra shopping, restauranter, casino, barer og et heftigt natteliv

Tenerife har et tropisk klima, næsten ingen regn og bølger hele året rundt og kaldes derfor af mange den perfekte surfdestination. Men selvom lokationen er perfekt til at surfe, byder ø’en på mange andre aktiviteter som SUP, snorkeling, dykning, hiking, sejlads mm. som der er rig mulighed for at dyrke mens du er afsted.

Surfinstruktørerne er alle certificerede, og der tages højde for ens individuelle surf niveau. Lige meget om du er begynder eller meget øvet vil du udvikle dit niveau gevaldigt.

Der er surflektioner hver dag minus ankomst og afrejse dag, hvor man tager sammen ud og finder de perfekte surfspots. Vores surf camp på Tenerife er meget social og man føler sig hurtig som en del af fællesskabet, selv om man rejser alene. Den er ikke velegnet for familier med småbørn. Læs mere…

Hele året
Begynder – øvede
Flexibel
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Logi

Morgenmad

Lufthavns transfer fra/til (TFS Tenerife Syd) – i tidsrummet 09:00- 00:00)

2 surflektioner om dagen (4 timer totalt)

Surf forsikring

Alt surfudstyr + transport

Snorkel og skate udstyr

Daglig transfer til stranden

Flybillet

Resterende måltider

Surflektioner på ankomst & afrejse dag

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Dag 1 – Ankomstdag

Du ankommer til Tenerife South Airport hvor du bliver hentet og kørt til surf campen hvor du finder dig til rette. Skulle energien og lysten være til det, så kan du tage en tur i området, gå på stranden eller bare nyde eftermiddagen i surf campens fede atmosfære.

Dag 2-7

Dagen starter med morgenmad på campen, hvorefter turen går til en af de mange strande i området. På en typisk dag tager vi afsted imellem klokken 9 og 10. Når vi er ankommet til stranden, så vil der være surflektioner i 2*2 timer.

Om aftenen er der hygge med de andre gæster på campen.

Dag 8 – Afrejsedag

Turen nærmer sig sin afslutning, du bliver kørt i lufthavnen og vi siger tak for en fantastisk tur.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Tenerife er en af de i alt 8 kanariske ø’er og hører til Spanien. Deres perfekte placering ca. 100 km fra Marokkos kyst gør at der er tropisk klima og behagelig temperature hele året rundt, med 30 grader om sommeren og i start tyverne om vinteren. Havtemperaturen ligger fra 20 – 26 grader. Tenerifes placering i Atlanterhavet gør at de har perfekte surfforhold og får de samme gode bølger som Marokko gør året rundt.

Tenerifes smukke natur og perfekte klima gør det ideelt til alt vandsport, golf, vandring og sejlads.

Fun fact: Spaniens højeste bjerg ” ligger på Teide som er 3.718 meter højt.

Udover vores tur til Tenerife, har vi masser andre surf ture som I kan læse om her. 

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Tenerife har sommer hele året rundt

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner