Skiferie for hele familien til vinterparadiset Nassfeld

Af DBP Adventures

En tur hvor der er plads til alle slags skiløb. Vi kender selv hvor svært det kan være at forene familielivet med de gode offpiste skiture som man tidligere havde masser af tid til at tage på… Derfor har vi arrangeret en tur hvor hele familien kan være med og alle kan få præcis det skiløb de ønsker og stadig have masser af tid til at være sammen og holde ferieskiferie, familieferie, sjov, ski, sne

Nassfeld er en lille perle, der er et super godt valg for familier, der vil kombinere offpiste skiløb med en masse familiehygge. I Nassfeld er der plads til hele familien og alle slags skiniveauer. Der er både plads til dem der vil ud og udfordres i offpisten, men også til dem der vil stå på pisten. Området er kendt for sin snesikkerhed og ikke mindst sine mange solskinstimer – som er en perfekt kombination til en skiferie med familien.

Det er ingen hemmelighed: Det er helt igennem fantastisk at være på skiferie med hele familien. På vores Nassfeld skitur giver vi jer muligheden for,  at kombinere en familie skiferie med offpiste – og piste skiløb. Vi giver jer muligheden for at børnene kan komme på skiskole. Skiskolen giver jer forældre, ældre søskende, bedsteforældre m.m,  muligheden for at kunne få et par timer alene på bjerget ude i offpisten eller på pisten,  imens børnene har en sjov og lærerig oplevelse.

Der er selvfølgelig også mulighed for de voksne, at få undervisning på ski. Man kan altid igennem skiundervisning rykke sit niveau, ligemeget om man er begynder eller en garvet skiløber.

At få et par timer for sig selv på bjerget, gør at man kan få kørt en masse
offpiste og virkelig opleve hvad Nassfeld, har at byde på i offpisten.

Vi har en bjergguide med på turen og bjergguiden vil vise alle de fede offpiste nedkørsler. Til frokost vil der være mulighed for, at kunne spise sammen og efterfølgende få kvalitetstid ved at tage ud og stå på ski sammen.

For os har det været super vigtigt, at alle kan få det skiløb de ønsker på deres skiferie, og det er derfor denne skiferie, er den perfekte skiferie for hele familien, da man får en blanding af et fedt offpiste skiløb og en masse familiehygge.

skiferie
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

SKIFERIE ER DEN BEDSTE FAMILIEFERIE

De fleste af os kender det…Glæden, velværen og den nye energi man får, når man dyrker sport. Man får inspiration og motivation til at blive bedre eller lære noget nyt.

Når vi står på ski, så får vi samvær og fælles oplevelser sammen. Dette sker helt naturligt, da der laves en sjov aktivitet i fællesskab. Dette er måske noget af det allerbedste vi kan gøre for os selv, men i ligeså høj grad for vores børn.

Oftest i hverdagen dyrker familiens medlemmer forskellige sportsgrene hver for sig og det er sjældent, at man har tid til hinanden i en travl hverdag. Så det er oftest et tiltrængt pusterum for hele familien at komme på ferie til udlandet, hvor dagene er helt anderledes end derhjemme.

På en skiferie er der rig mulighed for at være sammen om aktiviteterne og dermed få oplevelser og udfolde sig i et omfang vi ikke får gjort til dagligt. Der er hygge i sneen og nærværet med mennesker, som man holder af.

Om dagen får man tilført en masse ny energi til kroppen pga. lyset og den friske luft man får på bjerget. Når man så kommer hjem og mørket falder på, så kan man snakke om dagens oplevelser, over den varme kakao eller over et spil kort.

Skiferie er derfor den bedste familieferie, hvis man er til en masse frisk luft og fælles aktiviteter.

Østrig hygge - skiferie
Familieskiferie

VÆRD AT VIDE OM NASSFELD

Nassfeld ligger i den solrige del af det sydlige Østrig, lige ved den Italienske grænse og er et af de mest solrige område i alperne. Fordi skisportsstedet ligger så tæt på Italien, så er det derfor muligt at stå på ski ind i Italien. Man kan derved få en blanding af både den Italienske og Østrigske charme, og man får derfor også muligheden for at smage retter fra begge køkkener.

I vinterhalvåret er Nassfeld på top 10 over de bedst skiregioner i Østrig, og du kan derfor forvente en masse sne i denne region – mere præcist i gennemsnit 7 til 8 meter hver vinter.

Et familieparadis

Nassfeld skisportssted har deres fokus rettet mod familier og børn, så der findes mange familievenlige tilbud. F.eks. er der mange børneområder og træningsbakker, der er velegnet til hele familien.

Der er også nogle af deres lifter der er specielt lavet til børnefamilier. Man kommer derved ind ad en separat indgang, så man er sikker på, alle kommer sikkert og godt med liften.

Derfor er Nassfeld et rigtigt familieparadis.

Pisterne i Nassfeld

Der er i alt 110 kilometer pister i alle sværhedsgrader og der er 30 lifter, som fragter en rundt til de forskellige bjerge og pister. Så der er noget for alle, lige fra begyndere til øvet skiløbere eller snowboardere.

De fleste af pisterne er brede og præpareret, så man kan få nogle rigtige gode, store sving og nogle lange nedkørsler ned ad pisterne.

Der er 30 kilometer med blåpister, som er de lettere pister. Der er 69 kilometer med røde pister, som er de lidt mere udfordrende pister. Sidst men ikke mindst, så er der 11 kilometer med sorte pister, som er for dem der virkelig vil udfordre sig selv.

Nassfeld har også nogle fun- og snowparker, hvor man kan prøve at lave tricks, hoppe eller freestyle. Der findes en funpark/snowpark til både børn og voksne.

Tid til en pause

Når man suser ned ad pisterne, så findes der også utallige hyggelige bjerghytter, og kulinariske lækkerier, som er perfekte til en velfortjent pause, hvis man lige skal lade batterierne op, inden man indtager den næste pist.

Aftenski i Nassfeld

Nassfeld har også aftenski hver lørdag i januar og februar, hvor man kan stå på nogle udvalgte pister efter mørkets frembrud. At prøve at stå på ski under en klar stjernehimmel i bjergene, er helt klart noget der kan anbefales.

sne og sol i Nassfeld Østrig
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

NASSFELD – OFFPISTE PARADIS

Der er intet som den følelse af frihed man får, når du står og skal ud og køre i offpisten og kun er få sekunder fra at ramme sneen.

Der er mange gode offpiste områder i Nassfeld og derfor står Nassfeld højt på mange ski og snowboarders bucketliste.

Nassfeld er et snesikkert skisportssted som har alt hvad offpiste “tosserne” drømmer om. Der er lange nedkørsler, smalle træpassager som skaber en ekstra spænding. Udspring fra klipper, som giver en maksimal tid i luften, inden man lander i den bløde sne.

Det bedste ved det hele er, at det tager ikke langtid at komme op til offpiste nedkørslerne. Man kan hoppe på en af de mange gondoler eller lifter, som vil fragte en op til den fortrukne offpiste nedkørsel.

Vi har på vores Nassfeld skiferie lokale bjergguider med, som vil vise jer de bedste offpiste nedkørsler og vise hvor den bedste og dybeste sne er. Vi bliver delt op i niveau, så både de garvede offpiste skiløbere og nybegynderne i offpisten kan være med.

På vores familieskiferie er der også mulighed for at de voksne kan komme ud i offpisten
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

UFORGLEMMELIG SKIFERIE MED DBP ADVENTURES TIL NASSFELD

Nassfeld er en lille perle, der er et super godt valg for børnefamilier og offpiste “tosser”, som ønsker en skiferie med kvalitet og hygge i højsædet. Området er kendt for sin snesikkerhed og ikke mindst sine mange solskinstimer – som er en perfekt kombination til en skiferie med familien.

Tag derfor hele familien med på en vinteroplevelse i vinterferien, sammen med en masse andre ski og snowboard glade familier til Nassfeld.

En central placering I Nassfeld

I Nassfeld skal vi bo sammen på hotel Franz Ferdinand. Hotellet ligger lige ved lifterne og for børnene betyder det rigtigt meget, at det ikke er for besværligt at komme til og fra skiterrænet. Børnene og til dels jer voksne, bliver ikke helt udkørte inden i er nået hen til pisterne eller hjem. Så der er en masse energi, der kan bruges på ski eller til aftenhygge!

I Nassfeld er børnebakken og skiskolen centralt placeret på bjerget, så man kan køre på pister og offpiste nedkørsler i nærheden af børnebakken. Det gør at man undervejs kan følge med og se børnenes stolte smil, når de suser afsted på skiene.

En skiferie for enlige forældre

Der kan være nogle udfordringer forbundet med at rejse alene ud i verden med børn. Derhjemme ved du, hvor tingene ligger i supermarkedet, der er de faste rutiner, børnene har faste legekammerater og der er nogle at spørge til råds, hvis det hele glipper. Når man rejser ud, så er alt nyt og man skal klare det hele i frihånd. Derfor kan en uge godt være lang tid, når man både skal være forældre, rejseleder og nå at koble af, inden den travle hverdag kommer tilbage.

Så hvis du er en enlig forældre, der står og skal på skiferie med dine børn, så er der mange fordele ved at rejse med på vores Nassfeld tur. Der vil være en masse andre børnefamilier, og der vil også være en dansk guide med på turen. Dine børn og dig selv får ligesindede rejsekammerater og skientusiaster at dele oplevelser og minder med. Der er også mulighed for få børnene på skiskole, så du kan få stået en masse på ski eller få et hvil, hvis du trænger til det.

Fællesskab

Hver dag bliver der spist morgenmad og aftensmad sammen på hotellet, og vores danske guide vil sørge for, at få alle familierne rystet godt sammen. Der vil derfor komme en god stemning og godt sammenhold, og der vil opstå en masse nye venskaber på tværs af familierne.

Skiskole for børn & voksne

På vores Nassfeld skitur er der mulighed for at få børnene på skiskole med en skiinstruktør. Det at få undervisning  af en uddannet skiinstruktør,  kan være med til at give den bedste start og skabe en tryghed for børnene, hvis det er deres første gang på ski. Skiinstruktørerne er gode til at lære børnene, at stå på ski igennem sjov og leg. Så børnene har altid en fest når de er på skiskole!

Der er selvfølgelig også mulighed for de voksne at få nogle skilektioner, så det er alle – om man er begynder eller øvet -, der kan få rykket ens niveau til nye højder.

Skiundervisningen kan også give jer forældre et par timer alene på bjerget, hvor der er gode muligheder for at få kørt en masse pistekilometer.

Opdag offpisten med en bjergguide

Udover at der er mulighed for at stå på nogle lækre præpareret pister. Så vil vores lokale bjergguide vil tage offpiste “tosserne” med på tur. Vores guide vil vise jer de allerbedste bedste offpiste nedkørsler, og vise hvor den dybeste sne er på bjerget. Der vil være offpiste nedkørsler til alle niveauer, som man kan prøve kræfter med. Der vil derfor være rig mulighed for, at få rykket sit offpiste niveau og få kørt en masse offpiste, selvom man er på ferie med familien.

Nassfeld har derfor noget for alle, både offpiste “tosserne” eller dem som nyder en god præpareret pist.

Første gang på ski?

Hvis det er første gang du skal på skiferie med børnene og ikke helt har styr på, hvilket tøj du og børnene skal have på. Så kan du læse mere om den rette påklædning her.

 

familieskiferie, nassfeld
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

ANDRE VINTERAKTIVITETER I NASSFELD

En skiferie med familien er en aktiv ferie med fuld fart på, der er med til at samle familien om hyggelige stunder i sneen. Men en skiferie kan også være mere end at stå på ski.

I Nassfeld er der både indendørs- og andre udendørs aktiviteter, som man kan prøve kræfter med, efter en dag på ski.

Indendørs aktiviteter

Af indendørs aktiviteter er der bl.a. en Klatre- /bouldering væg, dart, legeområde, billardbord, dampbad og sauna på hotel Franz Ferdinand, hvor vi skal bo.

Udendørs aktiviteter

Der findes også mange andre udendørs aktiviteter, man kan prøve i Nassfeld.

Man kan f.eks. komme ud på en hyggelig kanetur trukket af heste, prøve snesko eller leje kælke og køre om kap mod hinanden eller de andre familier.

Du har også mulighed for at stå på skøjter, spille ishockey, prøve traditionel curling og is-golf.  Man kan prøve disse  aktiviteter  på Weissensee søen eller Pressegger søen. Dette vil sandsynligvis blive en oplevelse, du ikke vil glemme forløbeligt.

Så mulighederne for at prøve en masse forskellige aktiviteter er uendelige. Alle disse forskellige aktiviteter som man kan lave i fællesskab, er med til at skabe en UFORGLEMMELIG vinteroplevelse man aldrig glemmer.

Du kan læse mere om vinteraktiviteterne i Nassfeld her.

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

DU SKAL TAGE MED PÅ SKIFERIE TIL NASSFELD HVIS…

  • Du vil have det perfekte feriemål for din eventyrlystne familie.
  • Du vil have nogle af de bedste offpiste nedfarter i alperne.
  • Du vil tage dit offpiste- og piste skiløb til nye højder.
  • Hele familien skal kunne være med på ski
  • Du vil være et sted, hvor der er pister for både børn og voksne.
  • Du vil have din skiferie til at være fuld med action såvel som afslapning.
  • Du vil have nye venskaber.
  • Du vil skabe uforglemmelige minder og oplevelser med familien!
Familie-sjov-bjerge-sne
Nassfeld familieskiferie
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Natur er skøn i Nassfeld
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Skiskole
Familieskiferie
familiehygge
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Nassfeld ski
Masser af offpiste - familieskiferie
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser