Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

De Brede Planker (DBP Adventures) er et dedikeret rejsebureau, der er vilde med vandet og bjergene. Vi startede i 2010 med at arrangere offpiste ski og snowboard ture til Makedonien, vores udgangspunkt var og er stadig firsttracks i offpisten, de bedste forhold, natur oplevelser, adventure og ikke mindst at møde andre ligesindede der er ligeså vilde med vandet og bjergene.
Vores ski rejser er noget udover det sædvanlige, vi tilbyder catski, heliski og randonee, hvor lifterne er droppet til fordel for andre transportformer. Om sommeren udnytter vi bjerget på Mountainbikes. Vi har også en stor kærlighed til vandet og tilbyder de bedste surf og kitesurf lokationer rundt om i verden.

Oplev det på dine vilkår

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Fordelen ved at rejse med os er, at prisen generelt vil være den samme, uanset om du bestiller igennem os eller selv planlægger din tur. Dette har vi muliggjort ved at lave specifikke aftaler med en lang række samarbejdspartnere, der giver os lov til at bruge deres faciliteter. Vi står for alt bøvlet og planlægger alt det, du ikke selv har tid til. Om det er surf, ski eller vores adventure rejser, så kan du være sikker på, at det hele er i orden, da alle vores medarbejdere er blevet udvalgt, fordi de er entusiaster indenfor et af disse områder. Det vil altså sige, at vi selv har været med til at kvalitetssikre hver og en af vores destinationer. Sidst men ikke mindst er DBP medlem af rejsegarantifonden, hvilket vil sige, at din rejse er sikret uanset, hvad der måtte ske med arrangøren.

Få dig en uforglemmelig oplevelse, der er lidt udover det sædvanlige på vores arrangeret ture med instruktør eller guide, eller tag afsted lige når du vil på vores fleksible ture, hvad enten du er til surfing, offpiste ski/snowboard, kitesurf, havkajak eller mountainbike.

Kontaktinformation

Kontaktinformation

DBP Adventures ApS
Bredgade 63A
1260 København

Send os en email

Dine kontaktoplysninger

Besked

Tak for henvendelsen, vi vender tilbage hurtigst muligt
Noget gik galt, prøv at ring til os +45 31 60 04 07 eller skriv direkte til rejsmed@debredeplanker.dk

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Bæredygtighed

For alle os der elsker bjergene og vandet og ser det som vores legeplads, bliver det tydeligere og tydeligere at se klimaændringerne. Vi ved ikke hvor længe vi har god sne i Europa og havene flyder allerede med plastik og revene dør. Vi tror på at hvis alle gør en lille smule hver især, så kan det hjælpe på det store billede. Det er ikke altid nemt at være 100% bæredygtig i alt hvad man gør og slet ikke når vores legeplads ligger minimum et par timers flyvning fra Danmark.

Derfor vil De Brede Planker gerne støtte op om alle de fantastiske initiativer som passionerede iværksættere har gang i på det danske marked og være med til at vi sammen kan passe på vores fælles legeplads.

Læs mere om initiativet her.