Find din ønskede rejse

Tag på kitesurfing ferie og få en actionpræget oplevelse på vandet... Læs mere

Kitesurfing – Lær at tæmme vinden.

Brug den til en actionpræget oplevelse på vandet.

Kitesurf er en vandsport der kombinerer de bedste elementer af surfing, wakeboarding og windsurfing på en og samme tid. Alt du skal bruge til kitesurf er en kite, et board, vind og vand. Bølger er altså ikke et must modsat surf uden kite, hvor dette er en afgørende faktor for sporten.

Der findes tilmed rigtig mange forskellige stilarter indenfor kitesurf, man kan udforske. Den hyppigste stilart for nybegyndere er den populære stilart freeride men først og fremmest skal basics selvfølgelig på plads.

Vi anbefaler på det kraftigste at man tager et kitesurfing kursus inden du hopper ud i bølger på egen hånd, som vi også tilbyder på alle vores kitesurf destinationer. Forvent som nybegynder at dit første kursus vil tage ca. 3 dage at gennemføre og derefter anbefaler vi at du fortsat har nogle med dig, der har styr på sporten og som kan gribe dig, hvis du støder på uventede udfordringer.

Der findes naturligvis forskellige kitesurf kurser i Danmark, men vi har valgt at samarbejde med camps i Tyrkiet, Grækenland, Montenegro og Tanzania, hvor vinden er mere stabil og temperaturen mere medgørlig.

For alle uanset om du er nybegynder, eller har mange års erfaring som kitesurfer.

Kitesurfing er som udgangspunkt en sport alle kan være med til. Som med så mange andre sportsgrene er det dog klart, at jo bedre form du er i, jo nemmere vil sporten være. Det er dog langt fra et krav at være i god fysisk form inden du starter dit kite eventyr. Med andre ord, der er altså ingen undskyldninger for ikke at kaste dig ud i kitesurfing. Alle kan være med og lære at kitesurfe. Faktisk er din koordinationsevne langt vigtigere end selve din styrke.

Kitesurfing er for dig, der godt kan lide adrenalin og aktion og det kan roligt siges at være den nye ekstremsport.

Vi har teamet op med dygtige og kvalificerede instruktører, der kan give den bedste introduktion til kitesurfing, eller sørge for at du bliver endnu bedre – og selvfølgelig give dig de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger som kitesurfing kræver.

Kitesurf “perler” i Zanzibar, Grækenland, Montenegro og Tyrkiet

Vi har fundet de perfekte spots med de bedst tænkelige forhold: fladt vand, lange sandstrande kombineret med pålandsvind, der giver dig de bedste forudsætninger for at lære eller blive bedre til at kitesurfe.

Alle tre destinationer er, set med vores øjne, ideelle til kitesurf og forholdene er optimale og dermed helt perfekte til dig som nybegynder såvel som erfaren kitesurfer.

Der er naturligvis nogle særlige kendetegn der skiller sig ud ved hver af vores destinationer:

Zanzibar

På Zanzibar finder du de smukkeste omgivelser. Du får både varme himmelstrøg og smukke oplevelser og så kan du tilmed dyrke almindelig bølgesurf på campen, hvilket er en oplagt mulighed for dig, der ønsker at prøve kræfter med begge typer surfing.

Rejselængden og antal undervisningstimer er fleksible og kan tilpasses dine ønsker.

Grækenland, Rhodos

Rhodos ligger i det Græske øhav kun få timer i fly fra Danmark, og bliver af mange betragtet som et af de bedste steder i Europa at kitesurfe. Vi bor i den hyggelige by Theologos, og campen ligger direkte ud til vandet i natursmukke omgivelser. Med campens placering og den mere eller mindre konstant vind der findes på Rhodos, er det et paradis for kitesurfere.

Tyrkiet

På vores camp i Tyrkiet finder du nogle smukke laguner, hvor vandet er helt fladt, hvilket gør det perfekt for både begyndere og rutinerede surfere, der ønsker at øve freestyle tricks. Her finder du stabil vind og et behageligt varmt klima, som gør det til et populært kitesurf paradis. Undervisningen her bliver som på vores andre destinationer foretaget af certificerede instruktører som er godkendt ift. de internationale standarder og vi garanterer at alle sikkerhedsforanstaltninger bliver taget på din ferie hertil.

Alle vores destinationer udbyder leje af udstyr og du slipper derfor for denne bekymring. Vores professionelle instruktører hjælper dig med at finde det helt rigtige udstyr og guider dig på vej. Sådan sikrer vi at du får en god og sikker oplevelse med kitesurfing.

Montenegro

Hvis du er nysgerrig på nye “perler” bør du overveje det hidtil ukendte kitesurf spot Velika Plaza (Long beach) i Montenegro. Tag på eventyr under sikre forhold på den 14 km lange sandstrand, hvor der hverken er søpindsvin, reef eller sten på stranden. Med de stabile vindforhold er du sikret stabil vind fra maj-september, og om sommeren kan du endda lade våddragten blive hjemme.

Tag med og få en uforglemmelig oplevelse

Tag med os, når vi endnu en gang besøger vores kitesurf camps og oplever vinden og bølgernes sus på kite boards. Ovenfor kan du se alle vores kitesurf rejser og booke din næste oplevelse på vandet sammen med De Brede Planker.

Vi er overbevist om, at du vil få en fantastisk tur og komme hjem med en masse spændende oplevelser i bagagen.

Vi glæder os til at sende dig afsted.