Lære at surfe på surf camps med De Brede Planker

Aktive Familierejser

Tag hele familien med på et uforglemmeligt eventyr

Vi har samlet vores mest populære aktive familierejser indenfor både surfing, mountainbike og ski. Alle rejserne er med familien i centrum og der er plads til alle legebørn, både store og små.

Vi er selv vilde med bjergene og vandet og betragter begge dele som vores legeplads. I bund og grund er vi nok selv blot store legebørn, og vi elsker at give vores begejstring og glæde videre til den næste generation.

For os er en aktiv familierejse ensbetydende med at man skal have det sjovt og få aktive oplevelser sammen. Det betyder ikke at man skal være aktiv fra morgen til aften.

På vores familieferier sigter vi efter at finde balancen mellem aktive oplevelser og afslapning. Der er intet bedre end at dase ved poolen om eftermiddagen efter en god formiddag ude i bølgerne, eller på mountainbiken i bjergene.

Se hvad andre gæster siger

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Jakob Erlendsson
Familie surf camp | Frankrig Kort fortalt: En helt igennem fantastisk oplevelse for hele familien!

Det var første gang at vi var afsted på surf-ferie som en familie, med en 4-årig, og vi var lidt bekymret for om vi også ville få noget ferie ud af det. Men heldigvis var lejren fyldt med andre familier, og stemningen var super fin. Så der gik ikke længe før vi hang ud på stranden sammen og hyggede om aftenen. Her skal især køkkenet og den fulde forplejning roses. Ud over de 3 måltider var der hele tiden mulighed for sunde snacks og vand (og is+øl i fryseren).

Selve surf-undervisningen var rigtig god for os som nybegyndere, og bølgerne var ikke alt for store, så vi fik lært de basale tricks. Vi kunne ligeledes have vores datter med på stranden og lege, da hverken strøm eller bølger var for vilde.

Alt i alt 5 store stjerner herfra!
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Jakob Brøndsted
Familie surf camp | Frankrig Jeg var afsted med min familie sidste år på De Brede Plankers familie surfcamp i Montalivet. En fantastisk oplevelse som jeg meget gerne vil anbefale til andre. Vores børn er hhv. 3,6,8 og 10 år og de hyggede sig hele vejen igennem. Vi skal bestemt afsted meget snart igen.
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Jette Larsen
Luksus mountainbike ferie | Saalbach, Østrig Vi har været 1 uge i Saalbach med DBP Adventures, vi er en familie på 4 med 2 børn på hhv. 7 og 11 år. Det var vores første mountainbike ferie, men bestemt ikke vores sidste. Vi har altid været glad for bjergene både til vandring og ski, men det her med mountainbike åbner bare op for helt nye muligheder og oplevelser. Alle er underholdt og har en fest, og skulle man blive træt af at køre på mountainbike er der et hav af andre muligheder, bla. High Rope parken, som vi varmt kan anbefale.  

5 stjerner herfra og en klar anbefaling til børnefamilierne
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Lad os inspirere jer…

Til jeres næste uforglemmelige familieeventyr

Tak for henvendelsen, vi vender tilbage hurtigst muligt
Noget gik galt, prøv at ring til os +45 31 60 04 07 eller skriv direkte til rejsmed@debredeplanker.dk