Bjergferie med DBP
Hygge med familien - bjergferie
Bjergferie - DBP
Bjergferie

Familie bjergferie | Østrig

Tag hele familien med på bjergferie i Saalbach-Hinterglemm og nyd bjergene, solen og den smukke natur med masser af aktive og sjove oplevelser for hele familien.

Book nu

De østrigske bjerge er ikke kun oplagte til vinterens skiløb, men er også et helt fantastisk sted at holde aktiv bjergferie i om sommeren. For os er Østrig lig med grønne og frodige dale, helt spektakulære smukke bjerge og rivende floder. Et sandt familieparadis med masser af sjove aktiviteter for store og små legebørn. Er du lige så begejstret for fantastiske Østrig som vi er, så tag med til Saalbach-Hinterglemm på aktiv bjergferie og få den ultimative naturoplevelse.

Inkluderet i vores bjergferie til Saalbach-Hinterglemm, har vi arrangeret en lang række aktiviteter i løbet af turen. Desuden får du også områdets såkaldte ”Joker Card”, som giver adgang til et hav af sjove aktiviteter, hvor I bl.a. kan tage ud og river rafte, klatre, spille minigolf, få guidet vandreture, fri adgang til tennisbaner og ikke mindst gratis adgang med bjergbanerne/lifterne, og meget meget mere.

Vi indlogerer jer på vores super hyggelige Hotel Pinzgauerhof, hvor den danske hotelvært Mark samt vores guide vil tage sig rigtig godt af jer. Foruden at være den måske hyggeligste hotelvært, så er Mark også selv bidt af at være i bjergene og bruger det meste af sin fritid på div. bjergaktiviteter. Derfor kender han Saalbach-Hinterglemm området som sin egen bukselomme.

I kan enten vælge at være med os I en hel eller i halv uge. Så turen kan fint kombineres med en tur til sydeuropa.

Læs mere…
Juli – August
Begynder – øvet
Minimum 1/2 eller en hel uge
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Bjergferie

Logi

Morgenmad

Aftensmad alle dage minus onsdag

Div. aktiviteter hele ugen – se uge program

JOKER CARD (50 gratis aktiviteter i området)

Gratis adgang til gondoler og lifte hele dagen (2 x med cykel)

Gratis adgang til minigolf, tennisbaner, klatrebaner og aktivitetspark

Aflåst cykelgarage, vask og reparationsplads

Guide service

Medlem af Rejsegarantifonden

Prisgaranti

Frokost

Transport til og fra Saalbach

Leje af mountainbike eller e-mountainbike

MTB Liftkort (hvis man ønsker flere løft end hvad jokercard inkl.)

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Bjergferie - aktiviteter for hele familien

Saalbach ligger i distriktet Zell am See i den østrigske delstat Salzburg.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Lørdag – ankomstdag

1: Ankomst til Saalbach-Hinterglemm
2: Indkvartering på det hyggelige Hotel Pinzgauerhof, samt udlevering af “Joker Card”, hvor den danske hotelvært, Mark samt guiden, vil byde jer velkommen
3: Resten af dagen er på egen hånd, hvor I kan benytte jeres “Joker Card” til en sjov aktivitet, eller slappe af på hotellet – det er op til jer


*Joker Card er inkluderet i prisen, hvilket bl.a. giver fri adgang til busser, lifte og badelandet i Saalbach-Hinterglemm.
Vi har som udgangspunkt arrangeret to forskellige aktiviteter om dagen. Nogle dage må man vælge imellem dem, andre dage kan man nå begge aktiviteter. – Alle aktiviteter er inkluderet i prisen. (Leje af MTB & E-mtb er ikke inkluderet i prisen)

Søndag – Familie rafting/MTB downhill

1: Morgenmad på hotellet
2: Lad adventure eventyret begynde. Der vil være mulighed for at vælge en af følgende aktiviteter:

Familie rafting:
Iført våddragt og hjelm rafter vi ned på Salzach floden, hvor en 12 km lang rute i det brusende vand, venter os. Der er plads til 8 personer i hver gummibåd + professionel instruktør. Turen tager ca. 4,5 time i alt, hvoraf de 1,5 timer er i vandet. For at kunne deltage er det et krav man kan svømme, og børn skal minimum være 130 cm høje og 7 år gamle. 

MTB downhill med dansk guide:
De fleste mennesker synes det sjoveste ved at køre mountainbike, er når det går nedad. Denne aktivitet har kun fokus på dette. Mark tager jer med på en 2 timers guidet tur, hvor I får en masse vind i kinderne og adrenalin i kroppen. (MTB leje er ikke inkluderet)

Mandag – E-bike tur (Wetterkreuz tour)/Käpt’n Hook adventure pool

1: Morgenmad på hotellet
2: Endnu en dag i adventure tegnet står for døren. Der vil være mulighed for følgende aktiviteter:

E-bike tour
Saalbach-Hinterglemm, er bl.a. Kendt, som en af Alpernes bedste cykeldestinationer, så I kommer til at opleve udfordringer og ruter, som passer til alle i familien. På denne tur kører vi på E-mountainbikes, så vi kommer let og elegant omkring på de mange ruter. For at kunne deltage er det et krav, at man kan cykle sikkert. Børn skal minimum være 130 cm høje og min. 12 år gamle, for at kunne deltage. (E-mtb leje ikke inkluderet)

Käpt’n Hook adventure pool
Her er der fri leg for de vandglade. Forskellige rutchebaner, klatrenet og spapad står til fri afbenyttelse, så længe kræfterne rækker.

Tirsdag – Kodok Mountain ekspedition/Minigolf turnering

1: Morgenmad på hotellet
2: Hvad er I mest til? Kodok mountain ekspedition, en klassisk minigolf turnering eller måske begge dele?

Kodok Mountain
En ekspedition for hele familien, hvor vi kombinerer vandring med eventyr. I skal på denne tur igennem 10 forskellige gåder/aktiviteter, som giver mulighed for at vinde flotte præmier, hvis I klarer jer godt. Ekspeditionen tager 3 timer.

Minigolf turnering
Denne aktivitet kræver ikke den store introduktion. Man går aldrig galt i byen med en klassisk minigolf turnering.

Onsdag – “hviledag”

1: Morgenmad på hotellet
2: Dagen er til fri leg. I kan blandt andet jage højdemeter på nogle af de mange vandreture eller prøve nogle af aktiviteterne på dit Joker Card. Afslapning ved hotellet og også en mulighed, hvis man bare vil koble fra.

3: Afrejsedag for dem som er der en 1/2 uge

Torsdag – Hike/MTB downhill

1: Morgenmad på hotellet
2: I dag er der både mulighed for at jage højdemeter, da vi skal på en hiking tur, og man kan også tage endnu en MTB downhill tur

Hike
Turen er gratis og for alle. Vi skal ud og vandre, nyde naturen og få lidt sved på panden. Vi kommer op i højderne, for at få den bedst mulige udsigt fra toppen af de østrigske Alper. 

MTB downhill med dansk guide:
De fleste mennesker synes det sjoveste ved at køre mountainbike, er når det går nedad. Denne aktivitet har kun fokus på dette. Mark tager jer med på en 2 timers guidet tur, hvor I får en masse vind i kinderne og adrenalin i kroppen. (MTB leje ikke inkluderet)

Fredag – Montelino’s eventyrsti/Fællesspisning ude i byen

1: Morgenmad på hotellet
2: I dag er der mulighed for gå en tur på den 3 kilometer lange eventyrsti. Om aften tager, dem som har lyst, ud og spiser i byen. Denne middag er egen betaling.

Montelino’s eventyrsti
Turen er ca 3 kilometer lang, og tager halvanden time. På turen skal der løses forskellige opgaver, og man kan vinde flotte præmier. 

Fællesspisning ude i byen
Dette er et fælles sociale arrangement, hvor vi tager ud og spiser en fælles middag i byen, for dem som har lyst. Her kan der hygges og fortælles gode historier fra ugens løb. Middagen er egen betaling.

Lørdag – afrejsedag

1: Morgenmad på hotellet

2: Tak for en god tur og på gensyn

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Bjergferie med De Brede Planker
avatar
Dorte M. Larsen

6. april 2024

Læs mere Læs mindre
avatar
Thomas

6. august 2023

Læs mere Læs mindre
avatar
Charlotte

1. august 2023

Læs mere Læs mindre
avatar
Lone Hedensted

22. juli 2023

Læs mere Læs mindre
avatar
Marlene Jensen

21. juli 2023

Læs mere Læs mindre

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner