En adventure oplevelse i naturen med kollegaerne

Lad os skræddersy jeres næste firmarejse

Vi lever af og for at skabe unikke og uforglemmelige oplevelser og har siden 2010, arrangeret aktive rejser for både private personer og firmaer. Det er efterhånden blevet til mange glade gæster der har været på en rejse, lidt ud over det sædvanlige.

Igennem årene har vi opbygget et stærkt og solidt partner netværk over hele verden, som gør at vi kan sende jer trygt afsted på en unik adventure oplevelse. Vi har teamet op med erfarne instruktører, der kan lære eller hjælpe jer til at blive bedre til mountainbike, surfing eller ski og få rykket nogle grænser og komme hjem med en succesoplevelse.

Dine kontaktoplysninger

Besked

Tak for henvendelsen, vi vender tilbage hurtigst muligt
Noget gik galt, prøv at ring til os +45 31 60 04 07 eller skriv direkte til rejsmed@debredeplanker.dk

Vi bruger naturen og den friske luft, til at bringe jeres team endnu tættere sammen. Styrk kommunikationen og samarbejdet med en unik rejseoplevelse

Mindre planlægning, større udbytte

En firmarejse kræver omfattende forberedelse og koordinering. Vi organiserer jeres rejse, så I ikke skal bruge kostbar arbejdstid på selv at planlægge afrejsetider, hotelophold og transport og i stedet fokusere på indholdet af rejsen og styrke firmaets interne sammenhold. Vores rejseeksperter tager hånd om det praktiske og I bestemmer selv om jeres tur skal indeholde flest aktiviteter, mest seminar/kursus, mest afslapning – eller lidt af det hele.

Få en uforglemmelig oplevelse sammen med kollegaerne på vandet og væk fra kontoret. Tag med på en af vores mange surf camps verden rundt. Surfing er for alle og alle kan være med. Vores instruktører sørger for at rykke jeres grænse, om I så er begyndere eller øvet.

læs mere…

Tag kollegaerne med i bjergene og kom helt tæt på naturen og få en unik oplevelse. Udfordre jer selv med både simple og udfordrende mountainbike spor og vilde natur oplevelser.

Vi har erfarne mountainbike guides med på turene, som tager jer i hånden både op og ned af bakkerne.

læs mere…

Det hele startede med jagten på uberørt sne I Nordmakedonien og siden da har vi fortsat med at sende gæster afsted til Alperne, Norden, men også længere væk på unikke ski oplevelser.

Tag med ud i sneen og mærk den friske bjergluft og få nogle fantastiske oplevelser med dine kollegaer, som I kan tage med tilbage til kontoret.

læs mere…

SE HVOR VI HAR TAGET ANDRE MED HEN

Allan – Østerbro Tømmerhandel
Nordmakedonien & Østrig Vi har været afsted med De Brede Planker de sidste par vintre i både Nordmakedonien og Østrig. Udover at turen altid er en kæmpe fornøjelse og vores kunder altid ser frem til en fantastisk ski oplevelse, er det også en god måde at holde sine relationer ved lige.

De Brede Planker har koordineret og booket alt. Så jeg kan bruge mest mulig tid med mine kunder. Christoffer har også været med os som guide.

Vi kan kun anbefale at rejse med De Brede Planker, det er let for os og sjovt for vores kunder.

Allan, ØT
The Rehab
Marokko Vi inviterede vores medlemmer afsted på en uge surf og yin yoga ferie i Marokko. Mange af vores medlemmer havde efterspurgt en rejse sammen, hvor vi sammen kunne dyrke yoga. Vi tog fat på Christoffer fra De Brede Planker og endte med en surf rejse til Marokko, hvor vi boede lige ud til vandet, havde vores egen surf instruktører og kok. Derudover sørgede Christoffer for at vi kunne undervise i yoga på deres surf camp.

Det var en ren energi booster og en sjov måde at være sammen på udenfor træningslokalet. De fleste havde ikke prøvet surfing før og nogen var ret øvet, men det gjorde ikke noget, da De Brede Planker havde sørget for at alle fik noget ud af træningen og dagen på vandet.

De Brede Planker sørgede for alt, både flybillet, surf undervisning, men også vores udflugter i Marokko, hvor vi fik oplevet lidt af hvert.

Vi skal helt sikkert afsted igen.
Peter, The Rehab
Penneo
Portugal Vi ville gerne afsted på en surf rejse og tog kontakt til DBP Adventures. Her har Christoffer rådgivet os til den helt perfekte rejse for os som firma. Desværre kom vi ikke afsted i 2020 grundet corona, men Christoffer har alligevel været ude og møde os til fredagsbar og fortælle om deres surf rejser for at involvere vores medarbejdere. Vi føler at DBP har været engageret lige fra start.

Vi er nu i fuld gang med at planlægge turen i 2021 og vi føler os i trygge hænder, både hvad angår flybilletter (vi kunne slet ikke overskue bestilling til en stor gruppe), koordinering med alle medarbejdere om deres præferencer og ikke mindst planlægning af hele rejsen, så vi kun skal tænke på at slappe af og få en god oplevelse med tilbage til kontoret. Vi har givet DBP 4 stjerner indtil videre og tror fuldt og fast på at den sidste stjerne kommer på når vi kommer hjem fra en vellykket tur.

Vi glæder os til rejsen og kan kun anbefale at rejse med DBP Adventures.

Mikkel Clausen, Penneo