Find din ønskede rejse

Tag med på en unik surfrejse oplevelse med DBP... Læs mere

Tag på surf ferie med DBP Adventres og få en unik oplevelse på vandet

Vi har rejst verden rundt og udvalgt de bedste surfspots for dig, hvor både vejr- og vindforhold er helt optimale. Vi har indlogeret os på små hyggelige surf camps, hvor der er den helt rigtige surfer-vibe, som er med til at sikre at du får den bedste oplevelse.

Du kan både tage afsted som familie på vores familie surf camps eller tage vennerne eller kæresten under armen på vores surf camps verden rundt. Mange af vores gæster rejser også alene afsted, da surfing er meget socialt og det er nærmest umuligt ikke at blive en del af fællesskabet på campen.

Vores gæster er mellem 25-+70 år gammel og selvfølgelig, ikke at forglemme børnene.

Surf ferie for alle niveauer

Uanset om du er nybegynder, øvet, eller professionel surfer, så har vi de helt perfekte surf-spots og instruktører til dig. Vi samarbejder med de bedste instruktører, som står klar til at lære dig at surfe step by step, i det tempo, som passer dig bedst. 

Hvis du er en erfaren surfer, er det muligt at vælge surf guiding, så du sammen med de lokale finder alle de hemmelige og gode spots, der passer til dit niveau. Samtidig får du under guidingen, tips og tricks, der kan være med til at løfte dit niveau endnu højere. 

Vi elsker at surfe!

Udover vores surf camps, arrangerer vi hvert år nogle hyggelige surf rejser, hvor vi tager afsted i samlet flok til udvalgte get-aways – ofte med en dansk guide fra De Brede Planker. Vores surf rejser har den perfekte kombination af socialt samvær og ideelle surf-forhold, og lægger op til at man kan få nye bekendtskaber, mens man udvikler sig som surfer. 

Vi har lokationer verden rundt, ligefra Marokko til Maldiverne, Sri Lanka, Portugal, Frankrig og Bali mfl. Herunder kan du læse, hvad nogle af områderne har at byde på:  

Familie surfing i Frankrig

Tag med os til Montalivet i Frankrig og kombiner surf, varme og hygge med hele familien. Vores Familie Surf Camp ligger tæt på Bordeaux i Baskerlandet i den sydvestlige del af Frankrig. Området er på mange måder perfekt som feriemål for den aktive familie. Geografisk ligger Surf Campen i starten af en nåleskov kun 700 meter fra stranden. Placeringen i nåleskoven giver god mulighed for skygge midt på dagen samt læ for vinden.

Stranden er en sandstrand, som er perfekt, især til børn og begyndere. På vores Familie Surf Camp i Frankrig gør vi alt, hvad vi kan, for at opholdet bliver helt unikt for hele familien. For os er surfing ikke kun en sport, det er en livsstil, som vi gerne vil have dig og din familie til at nyde og deltage i. Derfor har vi designet opholdet, så det er så familievenligt som muligt og så alle får så meget ud af opholdet som muligt, lige meget om man er barn eller voksen. 

For alle børn fra 2-6 år har vi en surf børnehave, så forældrene kan surfe samtidig, slappe på stranden, dyrke yoga, tage en løbetur, eller nyde lidt fritid sammen uden børn. Vi anbefaler som udgangspunkt at man som minimum skal være fyldt 6 år for at kunne deltage i surfundervisningen.

Surf camp i Marokko

Tag med os til Marokko på vores surf camp og kombinér kultur, surf og varme, hele året. Nordafrikas lille perle, Marokko, byder på virkelig gode forhold til den erfarne såvel som den nye surfer og en surf camp der er lidt udover det sædvanlige. På vores surf camp i Marokko gør vi alt hvad vi kan, så din tur bliver helt unik.

Vores Surf Camp ligger i det sydlige Marokko i byen Tamraght, som er 10 minutters gang fra byen Taghazout og selv om det er en lille by, er der både supermarked, caféer og restauranter og ikke mindst en super hyggelig lokal marokkansk stemning. Om aftenen hygger gæsterne på den mest fantastiske tagterrasse på hotellet med udsigt ud over vandet og dagens legeplads.

På campen kan du hver dag vælge, om du ønsker surfguiding eller undervisning. Surfguiding er for surferen, der ikke har brug for undervisning – en lille gruppe tager med en surfguide rundt til særlige spots, hvor han vejleder dig om forholdene og hjælper dig, hvis det skulle blive nødvendigt. Undervisningen derimod foregår sådan at instruktørerne fortæller dig præcist hvad du skal arbejde på, så du kan udvikle dit surfniveau mest muligt. Efter dagens undervisning vil der være foto/videoevaluering, hvor du vil kunne se, hvor dine svagheder og styrker er. Det er en kæmpe hjælp, hvis du gerne vil udvikle dig og finde ud af hvad der fungerer og hvad der ikke gør.

Surf camp i Peniche, Portugal.

I Peniche har vi bosat os lige ved en af de berømte strande Consolaçã og Supertubos, der har gode spots og fantastiske bølger. Vi bor 10 minutter fra byen Peniche som kun er 80 km. fra Lissabon. 

Peniche området er verdenskendt for deres fantastiske forhold. Området er blevet så anerkendt af den professionelle surf elite, at der nu er et stop i Peniche på deres årlige surf tour. Det skal ikke skræmme dig væk som begynder, forholdene er nemlig meget alsidige. 

Vores camp ligger tæt på stranden med 10+ surfspots inden for 10 minutter. Der er en afslappet stemning på campen og det er for alle aldre.  

Book din næste surf ferie med DBP Adventures og få en uforglemmelig oplevelse i på vandet

Tag med os, når vi endnu en gang besøger vores surf camps og oplever bølgernes sus. Ovenfor kan du se alle vores surf rejser og booke din næste oplevelse på vandet sammen med De Brede Planker.  Vi er overbevist om, at du vil få en fantastisk tur og komme hjem med en masse spændende oplevelser i bagagen. 

Vi glæder os til at sende dig afsted.