Gode råd til en fantastisk sommer- eller efterårsferie i Saalbach

Af DBP Adventures

Vi elsker vintermånederne i Saalbach, men mindst lige så meget uden for vintermånederne, hvor bjerglandskaberne sætter rammerne for de ultimative naturoplevelser. Læs med og opdag de mange muligheder Saalbach tilbyder, og få vores gode råd og spare-tips til en fantastisk ferie.

På vej op i liften i Saalbach - på tur med DBP Adventures

De østrigske bjerge er ikke kun oplagte til vinterens skiløb, men også et helt fantastisk sted at holde sommer- og efterårsferie. For os er Østrig lig med grønne og frodige dale, helt spektakulære smukke bjerge, rivende floder og ikke mindst fantastiske muligheder for fede naturoplevelser.

De op til 6 gondoler, der opererer om sommeren i Saalbach, giver en hurtig start på dagen med vandreture, der bringer passionerede vandrere direkte op til de smukkeste vandrestier. De, der foretrækker at træde i pedalerne, vil finde over 400 km afmærkede cykelruter og stier. Freeriders, Enduro-bikers og downhillere kan også bruge op til 9 gondoler og vælge mellem 80 km linjer og stier i Østrigs største cykelregion. Derudover findes der en række sommerattraktioner for familien – vandrestier med tema, eventyrlegestationer, badesjov og masser at lave i dalen.

Saalbach danner dermed i vores øjne rammerne for en helt fantastisk ferie, uden tid til kedsomhed.
Men hvad nu hvis vi også fortæller at der er mulighed for gratis adgang til gondol-lifte, offentlig transport, fede attraktioner og gode rabatter på oplevelser?
Hvis det lyder som noget for dig, så forsæt endelig med at læse, og bliv klogere på de mange muligheder Saalbach’s Joker-kort giver.

 

Jokercard i Saalbach

GRATIS JOKER KORT – trumfkortet til den perfekte sommerferie

Joker-kortet kan ikke købes, men er inkluderet i tilbuddet fra de overnatningssteder vi samarbejder med.
Kortet giver mulighed for gratis brug af op til 8 gondoler, samt adgang til de mest populære attraktioner i regionen. Desuden kan Joker kort-indehavere nyde en prisfordel på 30% på cykelbilletter i Østrigs største cykelregion med op til 9 gondoler i Saalbach Hinterglemm, i Epic Bikepark Leogang og i Fieberbrunn samt bonuspartnere i hele Salzburger Land.

Hvis det ikke er det bedste ferie-hack du længe har hørt om, så ved vi ikke hvad – velbekomme!

5 hurtige om Joker-kortet:

 • Kortet er gyldigt under hele dit ophold (i perioden 26. maj til 16. oktober 2022).
 • Kortet giver adskillige gratis tjenester og attraktive rabatter.
 • Du modtager dit personlige Joker-kort fra udlejeren af det partner-overnatningssted du overnatter ved, når du ankommer til Saalbach Hinterglemm.
 • Udover de inkluderende partnere til kortet, hvilke tjenester du kan bruge gratis, tilbyder adskillige bonuspartnere attraktive rabatter til Joker kort-indehavere!
 • De 6 gondoler der opererer om sommeren er: Kohlmais gondolen, Schattberg X-press og Schattberg Sprinter i Saalbach samt Westgipfel gondolen, 12er KOGEL gondolen og Reiterkogel gondolen i Hinterglemm.

Alle Joker kort-fordele:

 • Ubegrænset gratis brug (passagertransport) af op til 6 gondoler i Saalbach Hinterglemm
 • 2 x daglig gratis brug (passagertransport) af gondoler i Leogang (valgfrit 1 x hver med Asitz- og Steinberg-gondol eller 2 x med Asitz- ELLER Steinberg-gondol)
 • 2 x daglig gratis cykeltransport* med gondoler i Saalbach Hinterglemm eller Leogang
 • Cykling uden grænser i Østrigs største cykelregion: 30% rabat på cykelbilletter til ubegrænset brug inkl. cykeltransport af op til 9 gondoler i Saalbach Hinterglemm, Epic Bikepark Leogang og i Fieberbrunn (reducerede cykelbilletter er kun tilgængelige ved billetskrankerne på gondolerne i Saalbach Hinterglemm – et gyldigt joker kort kræves)
 • Attraktioner for børn: Kodok Mountain, Montelinos Adventure Path, Devil’s Water, Motor Skills Path, Fairytale Forest, Kids Hiking Challenge, top legepladser og meget mere
 • Ubegrænset adgang til Käpt’n Hook udendørs eventyrpool Saalbach
 • Ubegrænset brug af ende-af-dalen-toget i Hinterglemm
 • Ubegrænset brug af vandrebussen i Saalbach Hinterglemm og det offentlige transportsystem i hele Pinzgau-distriktet
 • Op til 10 guidede vandreture om ugen af ​​turistrådet
 • Ubegrænset brug af minigolfbanerne i Saalbach og Hinterglemm
 • Ubegrænset brug af tennisfaciliteterne i Saalbach og Hinterglemm (bestil venligst på forhånd)
 • Gratis adgang til Lokalmuseet og Skimuseet
 • Derudover vil du modtage attraktive rabatter fra en lang række bonuspartnere i hele Salzburger Land

*2 cykeltransporter pr. dag, hvis Joker-kortet er gyldigt hele dagen, 1 cykeltransport pr. dag, hvis Joker-kortet er gyldigt i en halv dag.

 

Læs mere om de mange fordele og muligheder med joker-kortet her:
https://www.saalbach.com/en/summer/joker-card

 

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Få den fedeste MTB oplevelse med Bike Packages

Med Joker-kortet har du 2 daglige cykelture med gondoler, men hvis du ikke kan få nok af de fedeste MTB-omgivelser, Så læs med her.

Hos virksomheden Bike’N soul kan du købe liftkort, så du kan tage lige så mange gange op og ned ad bjergene som du orker!
Med joker-kortet får du rabat hos Bike’N soul på leje af en MTB-cykel, hvis du ikke har din egen med.

Ikke nok med det, så tilbyder Bike’N soul guidet ture og teknik trænings kurser for enkelt personer og grupper, og har også hold for børn og teenagers.
Der er designet 7 forskellige typer af ture, der giver mulighed for at vælge en tur der passer lige netop dit niveau og behov:

 • ALL MOUNTAIN SPORT > For alle bikere med sporty ambitioner, som gerne vil overvinde 1.000 højdemeter og mere på egen hånd.
 • ALL MOUNTAIN SOUL  > For alle soul-bikere, der selv ønsker at erobre et par højdemeter, men for at komme rigtig højt,
  også gerne overgiver sig til gondolen.
 • ENDURO, FREERIDE & DOWNHILL > For dem, der fokuserer på cykelparkens ruter og stier. Gondolen bruges når der er behov, og man er på farten med cykler fra mindst 140 mm og mere.
 • FORNØJELSESCYKLING > De perfekte ture for alle, hvor det at nyde naturen er i højsædet. Der cykles på gode stier og besværlige stier undgås, så der kræves ingen forudgående MTB-kundskaber.
 • KØRETEKNIK TRÆNING > Lær perfekt og sikker håndtering af din cykel på et træningsområde. (forskellige færdighedsniveauer)
 • MINI & BØRN > Freeriding nærmer sig langsomt i Learn to Ride Parken. Den perfekte start for små bikere!
 • TEENS > Der startes med lidt køreteknisk træning og derefter er det tid til bike park shredding.

Tjek deres hjemmeside, og se oversigten over de forskellige ture her: https://www.bike-n-soul.at/touren-kurse

 

Der er altså rig mulighed for at få den fedeste MTB-ferie, kombineret med andre skønne aktiviteter i smukke Saalbach!

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Tag med på en sjov og udfordrende MTB oplevelse i smukke Saalbach, læs mere om turen her.

Mountainbike er for dig, der elsker at være tæt på naturen og samtidigt vil have en action præget oplevelse, hvor adrenalin niveauet kommer helt op, men det er også for dig som elsker naturen og gerne vil udfordre dig selv med unikke mountainbike spor og nyde naturen.

Udover Østrig, har vi også arrangeret mountainbike ture til Italien og Nordmakedonien:

E-mountainbike i Nordmakedonien

Efter mange år i Makedoniens smukke bjerge med brædder under fødderne, har vi nu arrangeret en e-mountainbike ferie i sommerperioden. Makedonien byder på fuldstændig fantastisk natur, som danner rammerne for de helt ideelle mountainbike forhold. Vi kører rundt i Makedoniens bjergene, besøger de lokale, oplever den fantastiske gastronomi og sover på hyggelige og charmerende hoteller rundt om på bjerget og i dalen.

På vores ture kører vi blandt andet i Mavrovo National Park, Galicica National Park, Jablanca bjerget og Vodno Bjerget. E-Mountainbike i Makedonien er for dig, der er vild med naturskønne oplevelser og gerne vil have bjerget for dig selv.

Læs mere om turen her.

Finale Ligure, Italien

Tilbage i 80’erne var Finale Ligure kendt som et klatrings mekka, i dag er det ifølge Red Bull på top 5 over verdens bedste mountainbike destinationer og så er det et af de få steder i verden, hvor MTB sæsonen og de udendørs aktiviteter varer næsten hele året.

Final Ligure har et fantastisk landskab, med skrænter, klippetoppe og dybe dale som er populære blandt lokale fritidsentusiaster. Der er mange hundrede kilometer mountainbikeruter og ikke mindst et utal af aktive oplevelser.

Vi arrangerer både udviklingsuge med vores lokale bjergguide Louise Paulin som også er Enduro World Series (EWS) racer og 2019 master world champion – men også mountainbike ferie for hele familien.

Læs mere om turen her.

God tur