mountainbikers på familie bjergferie

Familie bjergferie | Ramundberget | Sverige

Tag hele familien med til det svenske højland, og oplev det smukke Ramundberget på to hjul, til hest eller på vandet. Her får I chancen for at udforske enestående mountainbikestier, nyde det spektakulære landskab og deltage i en række spændende aktiviteter.

Book nu

Har du hørt om Ramundberget? Måske ikke, men det er tid til at opdage denne skjulte perle i Sverige, som er blevet Stockholmernes foretrukne feriedestination. Ramundberget er ikke kun et fantastisk skisportssted om vinteren, men det er også et paradis for sommeraktiviteter, som bl.a. mountainbike, hiking og klatring.

Ramundberget er kendt for sin pålidelige sne og verdensklasse skiløb om vinteren, både på alpine pister og offpiste. Men om sommeren åbner Ramundberget op for en lang række aktiviteter, der passer til enhver families behov. Ud over mountainbike kan I nyde andre spændende aktiviteter såsom vandreture, klatring, kanosejlads, ridning på islandske heste, golf og andre udendørsoplevelser. Uanset hvad I vælger, kan I bo lige ved liften, enten på et hotel med restaurant eller i en lejlighed, hvor I kan nyde hyggelige måltider på egen hånd.

Vores hemmelighed bag succesfulde familieoplevelser? Enkelhed. Vi tilpasser aktiviteterne til jer. Uanset om I søger adrenalinfyldte eventyr med en erfaren guide eller ønsker en afslappet dag med naturoplevelser, tilbyder vi det hele. Vores mission er at skabe uforglemmelige familieoplevelser, hvor I kan udforske jeres passion for naturen og aktivt samvær. På vores familie ferier kombinerer vi det bedste fra begge verdener og garanterer, at I vender hjem med smil på læben og en masse gode minder i bagagen.

Læs mere…
December – april
Begynder – erfaren
7 nætter
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
familie ferie Kano å sverige

Overnatning (hotel)

Morgenmad

2 dage med mountainbike (incl. mtb leje og liftkort)

1 dag med kanosejlads på Ljusnan (udstyr inkluderet)

1 dag med hiking til de gamle miner og Sveån

1 dag med klatring – Via Ferrata (udstyr inkluderet)

Prisgaranti

Medlem af Rejsegarantifonden

Transport (fly-, togbillet mv.)

Transfer

Forplejning ud over morgenmad

Forsikring

Øvrige aktiviteter

Turistskat

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
pige i vand familie bjergferie

Dag 1 (Lørdag/ankomstdag)

1: Ankomst til Ramundberget
2: Indkvartering på hotel + udlevering af liftkort

Dag 2 (søndag)

1: Morgenmad
2: Mountainbike
Fra Ramundberget Village kan du tage stoleliften Fjällgårdsbanan op til cykelparken på bjergtoppen. Nyd flow-stier, der er velegnede til både begyndere og eksperter, eller træd direkte ud på smukke bjergstier af varierende sværhedsgrad.

Du er velkommen til at tage en pause nede i landsbyen. Der er en pumptrack og et skills area, hvor store og små cyklister kan udvikle deres teknik sammen, og masser af solrige steder, hvor man kan hænge ud og møde andre cyklister.

Ramundberget er en del af Funäsfjällens stisystem med over 400 kilometer cykelstier og vandrestier at gå på opdagelse på.

3: Hygge på hotellet, i baren eller bare ren afslapning.
4: Aftensmad

Dag 3 (mandag)

1: Morgenmad
2: Mountainbike med flowtrail introduktion

Bikeparken består af smukke, maskingravede flowtrails, der smyger sig ned ad bjerget gennem birketræer og vandfald. De forskellige flowtrails findes i forskellige sværhedsgrader fra grøn til rød, og de er velegnede til både nybegyndere og mere erfarne ryttere, der søger en større udfordring. For dem, der virkelig vil have fart på, har vi hårdere ruter med hop og drops, der giver dig seriøse spark. Hvis du er mere til en familieudflugt, tilbyder bikeparken også lettere stier med smukke hvile- og udsigtspunkter.

Hvad er en Flow Trail?
En flow trail er en konstrueret sti, der går ned ad de samme skråninger, hvor du står på ski om vinteren. I modsætning til normal downhill-cykling er disse spor trukket gennem mange forskellige skråninger og birkeskove for at give dig en fornøjelig følelse af at “flyde” ned ad bjerget. Ideen er, at du hverken skal bremse eller træde i pedalerne, men i stedet lade stien selv regulere din hastighed.

3: Hygge på hotellet, i baren eller ren afslapning.
4: Aftensmad

Dag 4 (tirsdag)

1: Morgenmad
2: Kanosejlads på Ljusnan.
Ljusnan-floden snor sig gennem dalen ved Ramundberget og Bruksvallarna, et perfekt udgangspunkt for dagsture. Her finder du fine sandstrande, som er perfekte til en svømmetur om sommeren. Der er også flere læskærme og grillpladser til pauser under turen. Ture på Ljusnan kan gøres som en halvdags- eller heldagstur.

3: Hygge på hotellet, i baren eller ren afslapning.
4: Aftensmad

Dag 5 (onsdag)

1: Morgenmad
2: Hiking til de gamle miner og Sveån
Over Ramundberget ligger minehuller, stenbrud og gamle minehytter; minder om områdets svundne tid med jernmalmsudvinding.
Turen til de gamle minder er på røde stiger, det vil sige af middel sværhedsgrad.
Længde: 12 km med en højdeforskel på 230 m
Varighed: Omkring 5 timer

En gammel pilgrimsrute, som fører dig hele vejen op på fjeldet med udsigt til Helags og Skarsfjället. Duft til skovanemoner og orkideer, og nyd vandfaldets rislen undervejs. En fantastisk kombination af natur, motion og historie.
Den smukke tur til Sveån er: 9,5 km lang, og har en varighed på ca. 4 timer.

3: Hygge på hotellet, i baren eller ren afslapning.
4: Aftensmad

Dag 6 (torsdag)

1: Morgenmad
2: Klatring – Via Ferrata
Bestig Funäsdalsberget i Funäsdalen ad en smuk, stejl sti, og oplev den kildrende fornemmelse i maven. Nyd både udfordringen og omgivelserne.

Funäsdalsbergets Via Ferrata (“Jernsti” på italiensk) er en stejl klatresti med fantastisk udsigt. Med et sikkert kabel, klatresele, hjelm og en gennemgang af udstyret fra Topsports eksperter, kan du sikkert klatre til toppen.

Turen tager et par timer og er en spændende udfordring for hele familien. Oppe på toppen kan du nyde den fantastiske udsigt og en solrig pause på verandaen i Toppstugan Cabin.

3: Hygge på hotellet, i baren eller ren afslapning.
4: Aftensmad

Dag 7 (fredag)

1: Morgenmad
2: Aktivitet efter eget ønske
3: Hygge på hotellet, i baren eller ren afslapning.
4: Aftensmad

Dag 8 (lørdag)

1: Morgenmad
2: Ud-checkning
3: Afrejse

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Klatre på vej op af skrænt

Ramundberget ligger i hjertet af det svenske højland, tæt på alt du behøver.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner