8 gode grunde til at tage på en aktiv firmarejse

Af DBP Adventures

De fleste af os kender det….. Glæden, velværen og den nye energi man får, når man dyrker en aktivitet. Man får inspiration og motivation til, at blive bedre eller lære noget nyt. En aktiv firmatur kan oftest være et tiltrængt pusterum for organisationen, væk fra den travle hverdag, hvor dagene er helt anderledes end i hverdagen. Når man tager på en firmarejse, så får man samvær, fælles oplevelser og kan udfolde sig i et omfang man ikke får gjort til dagligt.

aktiv ferie med firmaet

Der er rigtig mange gode grunde til at en aktiv firmatur, kan være god for en virksomhed. Vi har nævnt 8 gode grunde til hvorfor en aktiv firmarejse skaber værdi for din virksomhed og for medarbejderne, både kortsigtet men også langsigtet.

En aktiv firmarejse, kan være alt fra at man tager på ski, tager ud at surfe eller man skal ud og køre mountainbike.

Fælles for disse aktiviteter er, at man er fælles om en fysisk og sjov aktivitet! Man vil igennem disse aktiviteter, kunne øge kendskabet til ens kollegaer og være med til at skabe et større fællesskab, da alle kan være med til disse forskellige aktiviteter, lige meget om man har prøvet dem før eller er helt nybegynder.

firmarejse-forretning-fornøjelse-teamwork
Aktiv rejse

1: Fornyet energi

En aktiv firmarejse er et åndehul fra den travle hverdag. Det er med til at give medarbejderne et velfortjent afbræk fra den travle hverdag. Medarbejdernes stress niveau vil falde. Med bare et par dages fri, hvor man ikke skal tænke på arbejdsopgaverne, gør at medarbejderne kan få ladet deres batterier op igen.

Medarbejderne vil derfor efter en aktiv firmarejse, have fornyet energi når de vender tilbage til arbejdsopgaverne. De vil igen være klar til at udøve en god arbejdsindsats, når de kommer hjem igen.  På længere sigt vil en aktiv firmarejse kunne bidrage med færre sygedage, en højere produktivitet fra medarbejderne af og bedre resultater, da der vil blive bragt en ny energi ind i virksomheden.

 

2: Et stærkere sammenhold

En aktiv firmarejse kan være en fantastisk oplevelse, da man kommer ud af sine vante omgivelser sammen med sine kollegaer. Der vil derfor hurtigt komme en afslappet atmosfære. Med en afslappet atmosfære, vil det give muligheden for, at man kan lære sine kollegaer at kende, på en helt ny måde og det er med til at skabe nogle nye relationer.

Man vil på en aktive firmarejse lave forskellige sjove aktiviteter og dette ville skabe en masse minder, som medarbejderne ville kunne tale om til de næste mange frokostpauser på kontoret.

En firmarejse vil derfor skabe et helt unikt sammenhold og vil helt sikker skabe en større fællesskabsfølelse mellem medarbejderne, hvilket kun vil være en fordel når man kommer tilbage til hverdagen på arbejdet igen.

 

3: Udvidet videndeling & tillid

Igennem en firmarejse ville man kunne skabe et bedre samarbejde og øge produktiviteten i organisationen. Dette kan ydermere føre til en udvidet videndeling.

Videndeling forudsætter at medarbejderne har en god relation til hinanden og har tillid til hinanden. Oftest vil medarbejderne være tilbageholdende med at dele deres viden og erfaringer, hvis der ikke er en god relation og tillid til kollegaerne. Men efter en firmarejse, kan der være lavet op på denne mistillid.

Firmarejsen vil styrke de interne relationer på tværs af afdelingerne. På firmarejsen får medarbejderne mulighed for at lære hinanden bedre at kende og efterfølgende vil de have nemmere ved at udveksle informationer og faglige færdigheder.

I sidste ende ville dette kunne føre til en ny udvikling og måske smartere måder at gøre tingene på i organisationen. En firmarejse vil derfor ikke kun styrke medarbejdernes relation til hinanden, men den vil forbedre og styrke den interne videndeling i organisationen.

 

4: Medarbejderloyalitet

En aktiv firmarejse er ikke kun en fed oplevelse for medarbejderne, det kan også være et skulderklap til medarbejderne, for at de gør det godt! At være anerkendende og vise man værdsætter deres gode indsats på arbejdspladsen. Man kan belønne medarbejderne ved at tage dem med på en firmarejse.

En firmarejse vil få medarbejderne til at føle sig værdsat og dette vil skabe en større medarbejder tilfredshed. I sidste ende vil det være med til at skabe medarbejder loyalitet til organisationen.

 

5: Øget performance

En firmarejse vil være en effektive måde at kunne forbedre organisationens samlet performance.

En aktiv firmarejse vil være med til at øge medarbejdernes arbejdsmoral, som vil være med til at medarbejderne vil arbejde hårdere for at nå de mål, der skal nås. En firmarejse vil skabe glade medarbejder, da rejsen vil blive set som en belønning og anerkendelse fra organisationens side.

Dette vil skabe en stor værdi for organisation, da det ville kunne skabe et positivt arbejdsmiljø og igen gå ind og øge medarbejdernes performance.

 

6: Medarbejderudvikling & nye forretningsidéer

Hvis man står og mangler nye forretningsidéer eller vil udvikle medarbejdernes kompetencer, så er en aktiv firmarejse et must.

Ved at tage på en firmarejse, så kommer du til nye omgivelser, der vil være alternative aktiviteter, som vil være med til at skabe en personlig udvikling hos medarbejderne. Dette vil også sætte gang i en masse nye tanker og idéer, som kan bruges når man kommer hjem på arbejdspladsen igen.

Den næste aktive firmarejse kan også bruges til, at komme med nye løsninger, til konkrete problemstillinger i virksomheden. Man vil ved at opsætte en utraditionel scene (som jo er at tage medarbejderne med på en rejse), kunne mixe de forskellige afdelinger og derfor få forskellige inputs og idéudviklinger til den gældende problemstilling.

 

7: Øget kendskab til kollegaerne

Når en organisation tager på en aktiv rejse sammen og der skal lave fælles aktiviteter sammen, så vil medarbejderne hurtigt lære hinanden at kende på helt nye måde.

Man vil se ens kollegaer i forskellige situationer eller udfordringer, som vil skabe et større kendskab til hinanden. Dette kan være gavnligt både fagligt men også socialt. Man vil kunne få øjnene op for ens kollegaers forskellige kompetencer, og se ens kollegaers stærke og svage sider. Dette nye kendskab ville man kunne tage med hjem til organisationen, når hverdagen kalder igen.

 

8: Forbedret omdømme internt & eksternt

En aktive rejse er som sagt en god måde at belønne medarbejderne for deres indsats i organisationen. Medarbejderne er organisationens vigtigste ambassadører og det er derfor vigtig at de er glade og føler sig værdsat!

Rejserne vil være med til at skabe en positiv omtale via medarbejderne, både internt men lige så meget eksternt. Så en firmarejse vil være med til at differentierer organisationen fra konkurrenter. Man vil derfor ligge højere på listen, når man skal ud at headhunte nye kandidater til organisationen.  Disse nye kandidater har helt sikkert hørt om organisationens omdømme, inden de bliver headhuntet. Det er derfor vigtig, at man sørger for at have et godt omdømme og har glade medarbejdere.

Skiferie med firmaet

LAD OS “DBP Adventures” SKRÆDDERSY JERES NÆSTE FIRMAREJSE

En firmarejse kræver en omfattende koordination og planlægning.

DBP Adventures vil planlægge og organisere jeres rejse, så i ikke skal bruge tid og ressourcer på at planlægge det i arbejdstiden. Vi vil sørge for afrejsetider, hotelophold, transporten tur/retur m.m.

I kan selv vælge om rejsen skal have flest aktiviteter, kursuser og seminar, eller om den skal stå på ren afslapning.

I er derfor med til at bestemme indholdet af jeres rejse. Vi vil derefter planlægge en tur, som opfylder alle jeres ønsker, og sørge for i får den helt perfekte firmarejse til jeres organisation!

Vi har 3 aktiviteter som vi kan give jer muligheden for, at prøve på en firmarejse. Det er surfing, mountainbike og ski/snowboard. Der vil på alle rejserne være mulighed for at tilføje andre aktiviteter, ved siden af de 3!

Giv os et kald eller skriv en mail til os. Så vi kan planlægge den perfekte firmatur for jer!

Telefon: +45 22 28 29 67 Email: rene@debredeplanker.dk

 

Surfing – Firmarejse

Surfing er en uforglemmelig oplevelse at prøve sammen med ens kollegaer. Surfing er for alle, lige meget om man er helt nybegynder eller man er en garvet surfer. Vi har på vores surf firmarejser en surf instruktør med, som vil være med til at rykke jeres surf niveau.

Surfing er en sjov vandsport, som man ikke må gå glip af at prøve! I kan tage på en forlænget weekend eller tage en hel uge afsted, det er helt op til jer!

Der vil også være mulighed for at kombinere surfing med en masse andre sjove aktiviteter, så der er noget for alle. Man kan kombinere det med trailrun, vandring, SUP surf, man kan tage ud og udforske lokalområdet eller tage ud og smage på den lokale mad. Der vil også være mulighed for at afholde et seminar på turen.

Det er jeg der bestemmer hvad i allerhelst vil! Vi har givet nogle forslag til fede surf destinationer, der er ideelle for en surf firmarejse. Læs dem her.

 

Mountainbike – Firmarejse

Mountainbike kan give et adrenalin sus, man ikke glemmer foreløbigt. Tag kollegaerne med op i bjergene og kør på både simple og udfordrende spor ude i den vilde natur.

Vi har på vores mountainbike firmarejser erfarerene mountainbike guider med. Guiderne vil hjælpe med, at i kan lære eller blive bedre til at køre på mountainbike. Der er på mountainbike plads til alle slags niveauer, ligemeget om man er begynder eller øvet.

Der vil være mulighed for at kombinere almindelig mountainbike og e-mountainbike, så man kan prøve lidt forskelligt og igen, vil der være noget til alle, og alle får en sjov fælles aktiv oplevelse sammen.

Der vil også være mulighed for at lave andre aktiviteter end mountainbike. Man kan give sig i kast med klatring, vandring eller river rafting, man kan også tage ud og udforske lokalområdet og smage på de lokale specialiteter.

Vi har givet nogle forslag til fede mountainbike destinationer, der er ideelle for en mountainbike firmarejse. Læs dem her.

 

Ski & snowboard – Firmarejse

Er der en bedre måde at skabe et fællesskab, end at tage på en skitur. En skitur er fyldt med hygge, en masse fysisk aktivitet og selvfølgelig en smuk natur. Det er med til at skabe de perfekte rammer for en firmarejse, hvor man kan slappe af og blive rystet sammen.

Ski er for alle aldre og niveauer og derfor har vi på vores ski firmarejser en skiinstruktør tilknyttet. Alle kan være med både begynderen og den øvet. Det vil også være muligt at rykke sit skiniveau til nye højder, sammen med den certificeret skiinstruktør.

For at sikre os at hele holdet bliver et stort team, så vil vi sørge for, der altid er frokost på bjerget, hvorfra der kan blive arrangeret nogle teambuildingøvelser og udfordringer ved siden af ski.

Efter en hel dag på ski eller hvis man en dag ikke vil ud at stå på ski, så er der mulighed for at prøve andre aktiviteter som gletsjervandring, ud og køre snescooter eller klatring. Man kan også tage ud og udforske lokalområdet og smage på de lokale specialiteter.

Vi har givet nogle forslag til fede skidestinationer, der er ideelle for en ski firmarejse. Læs dem her.

off-piste
makedonien-mtb-debredeplanker-dbp-bjerge-popovasapka-e-mountainbike-natur-kultur-får
off-piste
surf på firmarejsen
La Grave
Ud på eventyr
Teambuilding