Book flybilletter til grupper hos os

Af De Brede Planker

Hvis I er en større gruppe, der skal afsted på firmatur, lejrskole, udveksling eller måske noget helt fjerde, hjælper vi hos De Brede Planker gerne med bookning af flybilletter. 

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Flybilletter til grupper

Hvis I er en større gruppe, der skal afsted på firmatur, lejrskole, udveksling eller måske noget helt fjerde, hjælper vi hos De Brede Planker gerne med bookning af flybilletter.  Det er nemlig ikke altid så nemt at skulle bestille flybilletter til en større gruppe på egen hånd. Har I selv sørget for indkvartering på turen, kan det altså stadig være en fordel at søge hjælp hos os eller et andet rejseselskab til bookning af flybilletterne. For at gøre det mere overskueligt for Jer har vi derfor samlet en oversigt over de 3 største fordele, der er ved at booke Jeres flybilletter igennem os her.

De 3 største fordele ved at booke flybilletter til grupper gennem os:

De Brede Planker giver en samlet pris

Når I booker flybilletter til en større gruppe gennem os, giver vi den totale pris for alle rejsende med det samme og dermed inden I køber billetterne. Gennem flere samarbejdspartnere har vi f.eks. tilgang til gruppeaftaler som man som privat person ikke kan finde på nettet selv. Derudover vil den oplyste pris gælde for en given periode, hvilket giver mulighed for at undersøge med gruppen om dette er de ideelle flybilleter for Jer. Vi gør dog opmærksom på at der kan være sær skilte regler for nogle lavprisselskaber.

De Brede Planker tager ansvaret

Ved at booke Jeres flybilletter gennem os, fjerner vi ansvaret fra Jeres gruppeleder. Det betyder at du som tovholder på gruppen og flybilletterne ikke længere både skal være den ansvarlige og hæfte økonomisk for de flybilletter I bestiller. Det er specielt, hvis et flyselskab rammes af aflyste afgange, ændringer i afgange, strejke eller konkurs, at du som gruppeleder vil stå med en udfordring. Har I købt Jeres flybilletter gennem os, tager vi ansvaret hvis sådan en situation skulle opstå.

De Brede Planker sørger for fleksibilitet

Når I booker Jeres flybilletter hos os, vil I modsat en online booking opleve langt større fleksibilitet. Det gør sig blandt andet gældende ved navne ændringer og afmeldinger af flybilletter. Ved at booke hos os, er det kun det indbetalte depositum, I hæfter for indtil omkring 45 dage inden afgang. Igen vil vi dog gøre Jer opmærksomme på, at der kan være andre regler, der gør sig gældende for nogle lavprisselskaber.

Skal vi hjælpe Jer med flybilletterne?

Vi sidder klar til at hjælpe Jer! Ring til os på 31 60 04 07 eller send os en mail på rejsmed@debredeplanker.dk og lad os sammen finde den bedste løsning for Jer.

I er også meget velkomne til at læse mere om vores grupperejser og hvad vi ellers har at tilbyde inde på vores hjemmeside ved at følge linket her.

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser