Danmarks bedste kilde til offpiste skiløb er tilbage

Af De Brede Planker

En af Danmarks førende ski-hjemmesider til offpiste skiløb er tilbage – Freeskiing.dk

offpiste skiløb Sogndal

Freeskiing.dk er tilbage

En af Danmarks førende ski-hjemmesider til offpiste skiløb, Freeskiing.dk, har i det sidste års tid været lagt ned af trolls og malware. Da det altid bare har været et fritidsprojekt for Martin, som står bag hjemmesiden, blev hjemmesiden desværre nedprioriteret. Derfor gik den desværre helt i stå.

Men nu skal det være anderledes. Martin har en ambition om at Freeskiing.dk igen skal være online, og være Danmarks førende ressource til alt vedrørende offpiste skiløb. Hjemmesiden skal være et mekka for alle, som ønsker at vide mere om offpiste skiløb, og i særdeleshed skitouring, som er Martins store passion. 

Gå ski touring med Martin på hans hjemmebane

Og lige netop derfor samarbejder vi med Martin på vores Ski touring – Sogndal tur. Han bor i Sogndal og har et intimt kendskab til bjergene, sneforholdene og ved lige præcis, hvor han skal køre hen for at finde de uberørte, og sikre, linjer.

En af Martins andre passioner er nemlig lavinesikkerhed, og Freeskiing.dk skal igen være stedet, hvor du kan søge information om lavinesikkerhed. Hjemmesiden skal være din kilde til viden om, hvordan du kan lære at bevæge dig sikkert på egen hånd, hvordan du kan lære at spotte lavinefare og hvad du skal gøre i tilfælde af at din gruppe bliver ramt af en lavineulykke. Derfor vil hjemmesiden i fremtiden blive opdateret med lærerige artikler om lavinesikkerhed, -træning og -information. Der er meget du kan se frem til.

Vores vintre bliver kortere og kortere

Freeskiing.dk vil i fremtiden også have et større fokus på klima og miljø. Derfor vil de prioritere at dele videoer, artikler og information om klimavenligt skiløb. Det vil blandt andet være skifilm, der er filmet direkte fra skintracket eller fra skiområdet.

Der vil også prioriteres plads til artikler om klimaaktivisme. Om hvordan du kan bruge din passion for offpiste skiløb, vinter og sne, til at være en aktiv fortaler for en mere progressiv og grøn klimapolitik.

Her hos DBP glæder vi os til at følge med på Freeskiing.dk igen. Vi håber at du også vil få glæde af, at en af danmarks bedste ski-hjemmesider til offpiste skiløb er tilbage. Vi kan varmt anbefale dig at tage med på vores ski touring i Sogndal. Martin har en næse for at finde uberørt puddersne.

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser