De bedste steder at surfe i Canggu på Bali

Af DBP Adventures

Bali er efter manges opfattelse en af verdens absolut bedste surf destinationer, her er nogle af vores yndlings surf spots i Canggu.

Surfing i Canggu:

Vores surf camp ligger tæt på Canggu og her er nogle af de bedste spots, opdelt i tre forskellige strande/surfspots. Berawa, Old mans og Echo Beach.

Berawa Beach

Berawa beach var indtil for et par år siden kendt som, den “hemmelige” strand i Canggu området, som kun de lokale kendte til. Det har ændret sig lidt i dag og der er kommet et par cafeer og en strandbarer. Det er dog på ingen måde negativt, da det giver liv og en dejlig stemning, hver gang man er nede på stranden. Berawa er halvt rev og halvt sandstrand, bølgerne brækker forholdsvist blødt og er mindre kraftfulde end f.eks. dem på Ecco beach.

Tag med på luksussurftur med De Brede Planker.

Old Mans

Old Mans også kaldet, Batu Balong, er den største af de tre strande i Canggu området. Der kan til tider være en del personer ude i bølgerne, men da der er mange steder man kan ligge, gør det egentlig ikke så meget. På stranden er der et lille tempel, hvor der til tider bliver afholdt lokale ceremonier. Old Mans er det mest begyndervenlige af de 3 strande i Canggu området.

Old mans bali med De Brede Planker

Echo Beach

Echo beach er klart det sværeste spot i Canggu. Bølgerne er hurtige og mere kraftfulde end de to andre steder. Surferne er som udgangspunkt dygtige og det kan ikke anbefales, at surfe Echo som begynder. Echo beach er verdenskendt for sine bølger og afholder hvert år konkurrencer hvor nogle af de bedste surfer stiller op.

Der er en masse hyggelige restauranter og cafeer på Echo beach. Det kan klart anbefales at nyde en drink eller lidt mad på Echo beach, mens man ser nogle af de mange super dygtige surfere der surfer lige ude foran.

God fornøjelse i bølgerne