Påklædning til offpisten

Af De Brede Planker

Påklædningen du vælger at tage på er meget afgørende for, hvordan din oplevelse af offpisten bliver – få gode råd med på vejen.

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Hvad skal jeg tænke på, inden jeg tager ud i offpisten?

Vi har i samarbejde med skiinstruktør Michael Kokborg lavet tre videoer, der skal forberede dig til offpisten! Videoerne gennemgår følgende emner: Påklædning til offpisten, Ski og støvler til offpisten og Pak rygsækken til offpisten.

Videoerne skal ses som en hjælp til dig, der gerne vil på offpiste skiferie, så du kan få pakket det rette udstyr til din tur. Der er selvfølgelig mange forskellige holdninger til hvert af de tre emner. Videoerne tager udgangspunkt i vores samt Michaels Kokborgs erfaringer.

Påklædning til offpisten

Påklædningen du vælger at tage på er meget afgørende for, hvordan din oplevelse af offpisten bliver. Der er ikke meget, der er mere irriterende end en ødelagt dag i terrænet, som ellers kunne have været undgået med det rette skitøj.

I videoen nedenfor gennemgår Michael Kokboerg de mest vigtige ting ved skitøj. Måtte du fortsat have spørgsmål, så kommentér endelig eller skriv til os.

Rigtig god fornøjelse.