Rejs alene på ferie | Marokko surf camp

Af De Brede Planker

Tag alene afsted og mød en masse søde mennesker og få en oplevelse for livet.

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Rejs alene på ferie

Rejs alene på ferie

Der er mange forskellige måder at rejse på, nogle rejser sammen og andre vil gerne rejse alene for at møde andre✌️😎 Hvis du ikke har prøvet at rejse alene før, så er det måske tid. Det kan virke lidt grænseoverskridende, men når først du kommer afsted så kommer du ikke til at fortryde det.

Book og glæd dig.

Der er mange måder at rejse alene på og hvis man ikke er helt garvet, så er det godt at vælge et sted hvor man med sikkerhed ved at man bliver rystet sammen. Vi har mange der rejser alene til vores surf camps – både fordi det måske ikke passede med vennerne eller familien at tage afsted på samme tid, men de fleste gør det også fordi det er en anderledes måde at rejse på. Når man rejser alene afsted, så kommer man ret hurtigt i snak med andre og får helt andre oplevelser end ventet. Og det er det som vores surf camp kan og surf kulturen generelt. Man kommer hurtigt til at føle sig som en del af den lille surf familie.

Vi har surf camps mange forskellige steder rundt omkring i verden, men vores allermest populære er Marokko. Både fordi det er billigt at leve der, men også ret tilgængeligt og billigt at komme dertil med fly. Vores allerførste surf camp ligger i den lille by Tamraght, et virkelig hyggeligt sted hvor man ret hurtigt kommer til at føle sig en del af en stor familie.

Hver dag bliver der arrangeret surf undervisning, hvor vi i samlet flok tager til den strand med de bedste bølger. Hele dagen er vi på stranden og sørger for at smøre madpakken efter morgenmaden, som vi kan spise på stranden. Der er masser af pauser i løbet af dagen til at sole sig hvis man har lyst til det og der er nok mulighed for at købe frisk frugt og få serveret marokkansk mynte the på stranden.

Efter en god lang dag tager vi tilbage til campen, hvor man kan slappe af på vores tag terrasse, spille spil, gå en tur i den lille by eller deltage i yoga undervisningen.

Aftensmaden bliver kokkereret af de lokale på campen og buffeten er kulinarisk lækker;) Vi sidder ved langborde og spiser og hyggesnakker om dagens surf og der er altid en go stemning… Efter aftensmaden bliver der vist billeder fra dagens surflektion og det er ret sjovt at se sig selv på boardet og lige få et godt råd med på vejen.

Om aftenen ender det tit med musik og sang på altanen, surf instruktørerne og personalet på campen er ikke bleg for at hente deres instrumenter frem og give et nummer.

Er det sikkert at rejse?

Er det så usikkert at rejse til Marokko alene? Alle har vel læst den forfærdelige tragedie der skete dernede med to piger der trekkede i Atlas bjergene og man bliver selvfølgelig forskrækket over at der er så ekstreme typer i landet – men det vil der altid være, ligemeget hvor man befinder sig i verden, desværre. Nu har vi rejst meget i Marokko og de lokale er noget af det sødeste og mest serviceminded folkefærd vi nogensinde har mødt. De er meget stolte af deres land og gør deres ypperste for at vi føler os velkomne. Desværre sker der onde ting i verden og desværre skete det også i Marokko…

Når du ankommer til Agadir lufthavn, så sørger vi for at hente dig i lufthavnen og køre dig direkte til surf campen. Det vil sige du er aldrig alene og altid i gode hænder. På selve turen er vi altid samlet, også hvis man har lyst til at tage til smukke smukke Paradise Valley og bade, som ligger en times kørsel væk – så gør vi det sammen. Nogle vil gerne ind til Souk´en i Agadir og sådan en tur arrangerer vi også sammen.

Når surfferiet er slut, sørger vi for at køre dig direkte i lufthavnen, så du aldrig er på alene-hånd og får taget en god afsked…

Har du mod på at rejse alene eller tage din bedste ven under armen, så læs mere om vores surf camp i Marokko her.

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser