Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
catski
catski
catski

Snow N´Rehab I Catski I Nordmakedonien

Tag med på Catski i Nordmakedonien og få hele bjerget for dig selv – turen er for alle der elsker offpiste og som hungrer efter adventure

Book nu

Til marts har vi sammen med The Rehab arrangeret en offpiste tur til fantastiske Nordmakedonien. Området er ikke normalt et skisportsområde, derfor er der ingen lifter. Til gengæld kan vi udforske bjerget i en Cat, som er en præpareringsmaskine med en kasse bagpå, som hver i sær kan transportere 14 mand ud i et øde bjergområde.

Vi bor i et område der hedder Popova Sapka og har teamet op med de dygtige Eskimo Freeride som sørger for lokale bjergguider og at sikkerheden er helt i top under hele turen. De vil samtidig også være vores repræsentanter dernede. Vi har sammensat et program for turen sammen med Eskimo Freeride, som i kan se under fanen “program”, så i får mest muligt ud af jeres tur.

Vi bor i en lille by i dalen under meget Makedonske forhold – hotellet er ikke prangende, men det er en kulturoplevelse uden lige og stemningen er høj… I 2020 kom der også et spa område til hotellet og en massør der hjælper med  de ømme muskler efter en lang dag. Hver dag vil der køre max. 4 Cats op i det store bjergområde, dvs. max. 64 mennesker i alt hver dag og med garanteret 2.400 højdemeter pr. dag i gennemsnit..

HUSK, vi har Corona garanti, dvs. hvis vi ikke kan komme afsted så får du alle pengene tilbage.

Denne tur inkluderer også et 8 ugers træningsforløb optil turen i The Rehab med Peter Dan Willén, allerede med start i januar.

Funktional træning der tager højde for dine gamle skavanker og gør dig klar til nye fysiske udfordringer på bjerget. Holdet vil være 1 1/2 time en gang om ugen, hvor vi får tid til god lang opvarmning med dynamiske stræk og stabiliserende øvelser, kernetræning, styrketræning, konditionstræning, eksplosion/plyrometrisk træning, udholdenhedstræning, koordinationstræning, balancetræning, restitution, selvbehandling og meget mere.

Læs mere…
Marts
Begynder – øvet
5 nætter
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Hotel (2 på hver værelse)

4 dages catski med bjergguide

Transfer til/fra Skopje, på alle tidspunkter i døgnet

Skiløb i et helt øde bjergområde

Garanteret 2.400 højdemeter pr. dag i gennemsnit.

Helpension

Inklusiv leje af lavine sikkerhedsudstyr (bibber, sonde & skovl)

Afskedsmiddag i Skopje

Adgang til pool og sauna

8 ugers træningsforløb med Peter fra The Rehab

Medlem af Rejsegarantifonden

Flybillet

Leje af ski/snowboard (20 euros per dag – udvalg af mærket Head/Burton)

Tillæg for single værelse

lavinerygsæk (tilvalg)

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
catski

Ankomstdag

1: Vores chauffør står klar i Skopje lufthavn, og kører dig til hotellet (Se efter et skilt med enten “De Brede Planker” eller “Eskimo Freeride”
2: Indlogering på hotellet og mulighed for at benytte spa området.
3: Aftensmad kl. 19:00

Alle dage

1: Morgenmad fra 7-9
2: Sikkerhedsbriefing kl. 8:15 for alle nyankomne
3: Alle bliver delt op i cats og kører afsted kl. 9-9:15
4: Offpiste skiløb hele dagen inkl. frokost på bjerget.
(i tilfælde af dårligt vejr, er der hytter rundt omkring på bjerget hvor vi kan søge ly)
5: Vi er tilbage ved 16-17 tiden hver dag.
6: Baren er åben og der bliver altid hygget indtil aftensmaden er klar,  nogle vælger også at gå i poolen og spa.
7: Aftensmad kl. 19:00

Afrejsedag fra bjerget

1: Morgenmad fra 7-9 (man beholder sit værelse til afgang kl. 18:00, så man har mulighed for et bad efter en dag på bjerget)
2: Alle bliver delt op i cats og kører afsted kl. 9-9:15
4: Offpiste skiløb hele dagen inkl. frokost på bjerget.
(i tilfælde af dårligt vejr, er der hytter rundt omkring på bjerget hvor vi kan søge ly)
5: Vi er tilbage ved 16-17 tiden hver dag.
6: Ved 18 tiden bliver du kørt ind til Skopje på et dejligt hotel, som ligger midt i Skopjes hjerte. Det er forskelligt hvor mange i følges, alt efter hvor mange der skal i lufthavnen næste dag
7: Efter en hurtig indlogering bliver i kørt ud til en lokal restaurant hvor i møder vores lokale guide DJ, der har bord klar til jer og masser af røverhistorier.
8: I bliver kørt tilbage til hotellet efter spisning – vores lokale guide DJ er altid frisk på at vise dig nattelivet, så det er også en mulighed.

Afrejsedag

1: Morgenmad fra 7-10 på hotellet
2: Der er arrangeret afhentning til dig så det passer med din flytid
3: Har du lidt ekstra tid, så er du lige midt i Skopje´s hjerte og rundt om hjørnet har du floden og nogle af de smukke broer som Skopje er kendt for. 10 minutters gang derfra kan du besøge den Tyrkiske del og deres bazar, det er en oplevelse.
4: Tak for denne gang

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Bjergkæden vi står i kaldes Shar Planina. Den strækker sig over et område på hele 1.600 kvadratkilometer, hvor den højeste top er 2.747 meter over havets overflade. Trægrænsen er i 1.700 meters højde, hvilket giver flere forskellige forhold. På toppen er der et stort åbent område, hvorefter der kommer gradvist flere træer i takt med, at man bevæger sig ned mod bunden. De første knapt 1.000 højdemeter er helt uden træer. Området under trægrænsen byder på gode muligheder for skiløb mellem træerne, hvilket også er en fordel hvis vejret er tåget. Fordelen ved dette er, at træerne giver en kontrast, så du kan navigere efter dem.

Shar Planina bjergkæden bliver betegnet som gammel i forhold til eksempelvis Alperne. Kombinationen af tid, vejr og vind har “slidt” bjergkæden, det har gjort bjergene mere ovale end mange andre bjergkæder. Det betyder, at der er mange forskellige nedfarter for alle niveauer. Det vil sige, at uanset hvilken top man står på, så vil man altid være i stand til at vælge, om man vil have en stejl og udfordrende nedfart eller en fladere og lettere nedfart.

I Nordmakedonien er lavinefaren generelt lavere end Alperne og mange andre bjergkæder. Det skyldes dels bjerges ovale form, og dels underlaget. Underlaget består modsat Alperne hovedsageligt af græs, som bedre “holder” på sneen, så den har sværere ved at skride.

Uanset dit niveau vil Shar Planina i Nordmakedonien være den rigtige offpiste legeplads for dig.

Indkvartering:
Vi bor i en lille by i dalen under meget Makedonske forhold – hotellet er ikke prangende, men det er en kulturoplevelse uden lige og stemningen er høj…I gennemsnit plejer vores gæster at hæve 400 kr. i lufthavnen og kan knap få dem brugt, da alt er ret billigt dernede.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk
catski
avatar
Kristoffer Munk

7. marts 2023

Læs mere Læs mindre
avatar
Niels Retbøll

7. marts 2023

Læs mere Læs mindre
avatar
Morten Anker

7. marts 2023

Læs mere Læs mindre

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner