Fra
2 pers

Maldiverne | The Bucket List tur

Tag med på den ultimative surf rejse til smukke Maldiverne, ombord på en luksuriøs træbåd og fang de helt perfekte bølger.

Book nu

Den ultimative surf rejse for os har altid været en bådtur til Maldiverne, nu skal den drøm tjekkes af på vores og jeres Bucket List, for nu er båden lejet og vi er klar til en helt fantastisk surf oplevelse i august 2020… Maldiverne er berømte for deres helt fantastiske surfing vibe, varmt vand og helt perfekte bølger og de bølger skal vi fange…

Man skal selvfølgelig kunne surfe for at tage med på denne tur, men man behøver ikke at være super dygtig. Der er både bølger til den advanced surfer og til den let øvede og fordi vi har lejet en ekstra lille båd, så kan vi nemt deles op i niveau og surfe forskellige bølger… En ting er sikkert, det er at vi kommer til at rykke vores surf niveau helt vildt på den her tur. Det er ikke muligt at få surf lektioner på turen, men vi hjælper alle hinanden så vi kan blive bedre.

Vi kommer til at bo på den smukkeste og mest luksuriøse 90 fods båd med plads til 14 personer ombord udover personalet – vi har egen kok der kommer til at kræse for os og vi kommer til at smage en masse lækre lokale råvarer, vi får egen skipper, surfguide, fotograf, tjener mv. ombord. Vores vigtigste opgave er at surfe, hygge og spise lækker mad i det smukke Maldiverne. Læs mere…

Rejseperiode 23. – 31. aug. 2020
Niveau Let øvet – professionel
Rejselængde 8 nætter

Book din rejse

Hvem & hvornår
Information
Voksen
Vælg ferie
10 ledige pladser
23. august 2020 – 31. august 2020
Voksen 15.250 kr.

Personlig information

Din rejse
Maldiverne | The Bucket List tur
personer, nætter
Ekstra
Totalpris
moms inkluderet
Spørgsmål eller forespørgsler
Fra
2 pers
Noget gik galt, prøv at ring til os +45 31 60 04 07 eller skriv direkte til rejsmed@debredeplanker.dk
Læs mere Læs mindre
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

8 nætters logi i kahyt

Morgenmad, frokost og aftensmad

Surfguide / Fotograf

Vand, kaffe/te og snacks

Transfer fra Malé til båden t/r

Leje af båd

Leje af Dinghy

Leje af Dhoni

Alle lokale skatter

Flybillet

Alkohol, øl og vin

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Dag 1 – Ankomstdag

Vi mødes i Male lufthavn om eftermiddagen, hvor du vil blive transporteret over til vores båd sammen med de andre gæster. Du bliver indlogeret i båden, og der vil være information omkring den følgende uge.

Dag 2-7

Hver dag efter morgenmaden sejler vi ud på jagt efter den perfekte bølge og nyder de fantastiske omgivelser … Det er op til os hvad vi lyst til, udover surfing – vi kan fiske, snorkle, sejle ind til en af de mange øer eller bare solbade. Vi har udover vores båd også lejet en Dinghy og en Dhoni.

Dag 8 – Afrejsedag

Vi bliver sejlet tilbage og bliver transporteret til lufthavnen.
Tak for en god tur!
Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

 

Indkvartering på båden:

Båden har 7 store kahytter, 6 af dem med dobbeltseng og den sidste med dobbeltseng og en enkeltseng..  Ombord vil der være en lokal kok der sørger for maden samt tjenere, surfguide, fotograf skipper mv. I alt 8 personer der skal forkæle os. Vi spiser i bådens store fællesrum med sofa lounge og spisebord samt bar. Det er også muligt at hænge ud på det smukke soldæk i teaktræ.

Derudover har båden en stor bar og spiseområde, AirCondition og soldæk. Der er både en Dinghy (en lille gummibåd) og Dhoni (en typisk fiskerbåd fra Maldiverne) til rådighed, samt snorkling og fiske udstyr. Derudover har båden også TV- og DVD afspiller samt musik anlæg.

Har du spørgsmål? – Ring til os!
+45 31 60 04 07
Eller send os en email
rejsmed@debredeplanker.dk

Skriv din anmeldelse

Giv mellem 1 og 5 stjerner