Skal du have familien med på surf camp til sommer

Af DBP Adventures

Tag din familie med os til Montalivet i Frankrig og kombinere surf, varme og hygge med hele familien på vores surf camp.

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser

Tag din familie med os til Montalivet i Frankrig og kombinere surf, varme og hygge med hele familien på vores Surf Camp. Vi er vilde med at bo i naturen og har indrettet os med moderne tipitelte i en lille nåleskov 700 meter fra stranden. En sandstrand der er perfekt til børn og begyndere på surfbrættet.

Hver dag vil der være surfundervisning, fællesspisning og sjove aktiviteter for børnene. Vi har også en surf børnehave for alle børn fra 2-7 år, så de voksne og storesøskende kan surfe, slappe af, dyrke yoga eller løbe en tur på stranden.

På vores familie surf camp i Frankrig gør vi alt, hvad vi kan for, at opholdet bliver unikt for hele familien. For os er surfing ikke kun en sport, det er en livsstil, som vi gerne vil have dig og din familie til at nyde og deltage i. Vi har derfor designet opholdet så det er så familie venligt som muligt, og så alle får så meget ud af opholdet som muligt, lige meget om man er barn eller voksen.

Glamping style

Vi sætter stor pris på at bo tæt på naturen, og har indrettet os med moderne tipi telte. Hvert telt er indrettet med senge og opbevarings møbler til tøj osv. Se evt. billederne under afsnittet indkvartering. I løbet af ugen har vi arrangeret børnefilm aften, karaoke, vandglidebane, strand hygge samt en masse andre aktiviteter. Der er mange familier der tager afsted selvom de aldrig har surfet før, men de fleste ved også at vandet kan noget helt særligt når det kommer til at stresse ned og slappe af og så er vandet en af de sjoveste legepladser, om man er på et board eller foretrækker at lege i sandet eller ligge i en liggestol og høre bølgernes skvulpen.

Vores surf camp kan noget helt specielt og vi tænker det må være måden vi bor på, der gør fællesskabet endnu stærkere. Om børnene bliver fan af surfing eller ej, så får de helt sikkert en god oplevelse og møder masser af nye venner.

Læs mere om vores familie surf camp i Frankrig her

Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
familiecamp-debredeplanker-børn-surfcamp-frankrig-lærsurf-surfing-børn-surfboard
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
familiecamp-debredeplanker-børn-surfcamp-frankrig-lærsurf-surfing-telte-tipier
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
Ski, Surf, MTB & kitesurfrejser
familiecamp-debredeplanker-børn-surfcamp-frankrig-lærsurf-surfing-is-hængekøje